marbling10 FatoRamo ben devlette Esra hocaya gidiyorum çok memnunum, önceki gebeliğimde de ona gidiyordum
Adaa8905 FatoRamo Niğde’de değilim ama tedavimi Niğde’de gördüm şuan kontrollerime Niğde’ye geliyorum devamlı bende Niğdeli olmuş olabilirm 😂
marbling10 Adaa8905 nerede yaşıyorsunuz? Niğdeye kontrole gelme sebebiniz nedir? Hani çok özellikli bir şehir ve hastane değil doktorlar iyi tabi ama bi adana kayseri varken🤔
marbling10 Eliffff3351 konu Niğde dediği için merkez diye düşündüm diğer arkadaşın yorumunu görmemiştim ama yerinizde olsam merkezde yapardım doğumu. İlk doğumumda bor da oturuyordum hiç bor devlete gitmedim🤷
AESahin Eliffff3351 ben bor devlete gidiyorum meltem hanım var genç ve tatlı bı bayan ebeleri de çok tatlı gittiğimde çok güzel ilgileniyorlar takiplerimi ebeleri yapıyor.
FatoRamo Burcud92 ben devlete mayısın 6 gittim tekrar gitmem gerekmiyormu yada gideyimi aceba 23+3 olduk
Vildan51 merviskoooo Ben henüz 15.haftadayım canim ama sormadım hiç bilmiyorum.Doğumu kayseride memorial hastanesinde yaptırıyor ama doğumla ilgili fiyat bilmiyorum
marbling10 merviskoooo 5 bin kendi alıyor 2 bin de hastane diye biliyorum. Ocakta arkadaşım doğum yaptı