sumeyraballl Sevenikikalp gebeyim ama göğüs uçlrm hiç ağrımadı sdce göğüslrm hassaslaştı şişti sizin ki tamamem psikolejik çocuk istediğnz için aynısını bende yaşadm çok da test yaptm hepsi de negatif çıktı ne zaman düşünmeyi istemyi bıraktm hamile kaldm
Oznurakts Sevenikikalp Benimde adet haftamda göğüslerim çok şişti kolum değse acıyordu . Akşamlarıda kasiklarima ılık ılık yayilirdi bi ağrı bir dakika sürmez geçerdi. Çok farklıydı hissetmiştim ne bileyim. İnşallah istediğiniz gibi olur herkesin hakkında hayırlısı 🌺
AsenaOz Sevenikikalp hamileyim böyle bir belirtim olmadı. Yumurtlama değerlendirme olduğu için olabilir böyle bisey
minigimoo Canım ben ilk gebeliğimde göğüslerimin agrisindan şüphelenmiştim beklemiyordum ama bayağı bi sızlıyordu olabilir yanı gebelik belirtilerinden biri göğüs acısı
sumeyraballl Sevenikikalp o zaman bilemem bn hiç yaşamdm her kadın bir olmuyor gerçi ama yine de gecikmeniz olmadan heveslenmenizi istemem çnkü olmayınca o hayal kırıklğnı çok iyi bilyrm Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
HEY03D Sevenikikalp benim adet tarihinden 2 gün önce uçları acımıştı ilk gebeliğimdi eşime demiştim farklı bir acı bu hamileymişim
Bfduam tontirik canım nasılsın? Seninle başka bir topikte yazışmıştık, testin pozitifti, kimyasala mı dönmüştü net hatırlayamadım?