Btl2017 Kızlarrr 15+5 haftalık hamileyim ve 60 kiloyum. sabah yumurta peynir domates salatalık. öğlen salata yedim ara öğün muz yedim. Aksam da karpuz peynir yedim. Midem kabul etmediği ve istifra ettiğim icin hafif yemekler yerken nasıl olur 1.5 kilo bir günde 😔
fenci_anne Btl2017 bazen vücutta şişkinlik oluyor o yüzden fazla çıkabilir kilo , ve tartı doğru ölçüm yapıyor mu o da önemli , size tavsiyem sabahları aç karna tartılın diyetisyenim öyle önerdi bana .
balarisi06 Btl2017 bol su için muhtemelen ödemdir 🤭 ben sizden çok ve normal yemek yediğim halde alamıyorum siz kahvaltı tarzı ve meyve yemişsiniz kesin vücut su tutuyor kilo olamaz 😅
depsizoo zehranurr yedikten sonra tartıldıysa normal ama sabah kahvaltı yapınca tartıl gene yarım kilo bi kilo fazla geliyo
depsizoo Esmila Ben 20le gitmeyi umuyorum ama bakalım 🤭 çocuk alırken benim vermem lazım onuda nası başarcaksam
depsizoo Emelingoo Maşallah 40 a kadar çıkmazsın inşallah ben 27+4 üm 17 kilo almışım toplam 😏 inşallah veririz ya
Menekseyorulmaz depsizoo hiç asma bakım annesi o suratını 30 dayım 24 kiloda ben aldım ne var yani çoğu ödem zaten 🥰🤍 doğumda hop 3 kilo bebek 5 kilo su diyenin hesap 10 kilo gidecek. 🤣 Kendini avut benim gibi 🤣🤣😍 biz hamisler olarak çok tatliyiz 🤰🌺
depsizoo Menekseyorulmaz Biliyorumda benim basen falan genişledi ondan ya göbek gider korse kullanırım falan filan kollarım boynumda inceldi eee ben nerden aldım o 17 kiloyu 🤣 halama çekmişimdir inşallah o yönde 😁
Menekseyorulmaz depsizoo ah canım ah benim basen bir oldu aşure kazanı göbeği hiç söylemiyorum 🤣🤣 boyda kısa benim geziyorum yuvarllak yuvarlak napan 🤣🤣