papatyasever34 13 nisanda kürtaj oldum hala regl olmadım normalmi acaba şuan hamile kalmak istemiyorum 2 kaybim var içime korku düştü😰😰😰
Mrvweeeeee papatyasever34 benm arkdasimda kirtajdan sonra hamile kaldi allah gonlune gore versin hamileysende saglikli buyumesini nasip etsin
34_21_23 papatyasever34 inşallah hamile değilsindir diyecem beni yanlış anlama en az bir adet dönemi geçirip rahminin toparlanması daha iyi olur. Ben 42 gün sonra adet olmuştum
papatyasever34 Mrvweeeeee rahmim kalp şeklinde 2 gebeliğimde de gelismedi inanki şu sıralar istemiyorum kendimi toparlayamadım ağlıcam nerdeyse
papatyasever34 Ayse_donmez0 inşallah değilimdir regl olmayı bekliyorum ameliyat olucam gebeliklerim sağlıklı ilerlemiyo😪
papatyasever34 34_21_23 Haklisin canım bende şuan istemiyorum yüce rabbim mahrum bırakmasın çok istiyorum evlat sahibi olmak ama şuan psikolojim kaldırır gibi değil
Ayse_donmez0 papatyasever34 Kürtaj değil ama 5 aylık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim bende üzerine 1 buçuk ay sonra oldum bazıları 2 ay sonra oluyormuş üzülme sıkma canını en hayırlısı neyse o olsun inşallah
papatyasever34 Adaa8905 patolojide bisey çıkmıyo ama rahmim kalp şeklinde bide pihtilasmadan şüpheleniyorum
Adaa8905 papatyasever34 Benim ilk düşükten sonra doktorum kendi kliniginde hemogram testi yaptı pihtilasmam çıktı oskapar 6000 lik başladık şuan 7 haftalık cuma günü kalp atışı için gidecem inşallah duyarım
SusamTanecigi papatyasever34 normal kırk güne kadar olabilir demişti doktorum bana geçmiş olsun hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur inşallah 🙏🙏
baharko7 papatyasever34 hamile kalma ihtimalin olabilir ama gecikmelide oluyor bazen biraz daha bekleyip kan testi yaptır olmazsa