Betuledem korkmazkubra 31+6, 2100 gr, +14 kilo 🙈 doktor kilosunu biraz fazla buldu. Suyum fazla olduğu için bebek büyük böyle giderse normal doğumu zor olur falan dedi ama bana kilosu falan normal geldi
ErsiNuray korkmazkubra 29 haftalik olduk cok agrlarmz oluyor bazen ustune bu ara sirt agrisida eklendi persembe kontrolümüz var bakakm.gelisimi ne durumda. Temzlik yaparken camasrm islanmis bildn anlamadm.ama.sanrim idrar kacrdm.farketmeden☺️🙄
korkmazkubra Betuledem bana da iri bir bebek dedi canım inşallah normal dogum olur. En doğalı bu ben normalden yanayım mecburi sezeryan olursa da yapacak birşey yok nasip.
[silindi] Biz de yeni 27 haftalık olduk 26 haftada 995 gr bakalım bu hafta ne kadar olmuş kizim. Hareketler nasıl bir gün normal bir gun coşuyor neden acaba?
korkmazkubra [silindi] değişiklik gösteriyormuş oğlum aşırı hareketli benim maşallahı var. Hiç Durmuyo canım.
Burcu5861 Sultan_42 32 haftamdayım dün gittim kontrole 1.978 gram dedi boyu da 43 buçuk civarı dedi bakalım sağlıklı olsunlar da😍😍
korkmazkubra ErsiNuray bende de ağrı çok var canım sırtım belim bazen kaşıklarım alt tarafım doktorum normal artık dedi kendini çok yorma dedi Benim de kısarken öksurürken hapşırırken gulerken kaciyor bende bunu hiç sevmiyorum sürekli iç çamaşır degistiriyorum.
Selma33 29+5 olduk dün kontrolümüz vardı 1500 gr olmuş boyu gecen ay kontrolde 39 cm di dün sormadık unuttuk +9 kilo aldım
Nimet-efebspnr38 korkmazkubra iri bir bebek ama erkek olduğu için norml dedi 😊 tek skntk ben zaten nroml dpgum yapamayacaktm sırtım da platin var erken alınacak benden ötürü nefes alamıyorum onda skntı yok maşallah tosuncugun
Egeymen korkmazkubra en son dün gittim kontrole 30+0da ☺️ 1750 gram 42 cm olmuş ben de 52yle hamile kalmıştım şuan 65im 🙈☺️
korkmazkubra Egeymen maşallah bebislerimize rabbim.kolay doğumlar nasip.etsin inşallah Cinsiyetleriniz ne acaba