MercimekannesiN Melekyilldiz Ben oldum canim 11 mayista. 21. haftamizda sinovac oldum çin aşısı sağdece kolum ağridi o kadarm haziranda 2. Dozu olucam inşallah.
Melek59 MercimekannesiN aşı nasıl çıkıyor size acaba özel bir durumunuz mu var . 20 haftalık hamileyim 26 yaşındayım bana aşıyla alakali birsey çıkmadı
MercimekannesiN Melekyilldiz Onu bilmiyorum ama yapmazlar sanirim. Aşınin 1. Dozu ile 2.si arasinda cok zaman olmaz zaten.
Hmom52 Fatma2780 ben de aynı durumdaydım başta çok korkmuştum ancak 2. Dozumu da oldum çok şükür bi yan etki de yaşamadım
Melekyilldiz Fatma2780 bazı doktorlar olma taraftarı bazıları ise onay vermiyor neye göre değişiyor onu merak ediyorum ben de
Mervis080 30 haftalık gebeyim bende Sinovac oldum bugün. Doktorum yaptırmam gerektiğini söyledi şimdilik bı yan etkisi olmadı.
Melekyilldiz melisasecgin melisasecgin evet bazı doktorlar olma taraftarı bazıları ise olma taraftarı değil neden onu anlamıyorum
Sulebebek melisasecgin bende aynı durumdayım doğuma iki aydan az kala biontec Türkiye ye gelmişti doktorum olma dedi nolcağı belli olmaz dedi şimdi covid pozitifim
Fatma2780 Hmom52 asi karsiti degilim.. olsam ilk dozu vurulmazdim.. ama hamile olunca ne bileyim… allahim sen rast getir
Sevde06 Bence aşı olmanın avantajlarını iyi değerlendirmek lazım. 32.haftada Covid geçirmiş bir hamile olarak aşı olmuş olmayı tercih ederdim. Çok sıkıntılı bir süreç geçirdim çünkü. Bin şükür atlattık🤲🏻