11 haftalık hamileyim dün biraz kanamam oldu sabah hemen acile gittik. Doğumhane kısmına girerken zaten kimseyi almıyorlar heralde ama çantamı telefonumu bile yanıma almama izin vermediler. Allaha şükür bebekte bi sorun yoktu biraz kendimi yorduğum için kanama oldu heralde ultrasonla bakan ebe de fazla bilgi vermedi bebek iyi dedi sadece. Şimdi benim anlamadığım doğum yapmaya gelincede mi telefonu falan yanına almaya izin vermiyolar kaç saat içerde kalınacak sonuçta ailemizle nasıl irtibata geçicez bilgisi olan var mı
Devlet doğumhanesi
Sblatc ben çantamla telefonumla girdim daha önce 2 kez yatışım oldu 33. Haftlarda yine aldım yanıma doğururken de yanımdaydı
Sblatc bnde gidiyorum ama telefon çanta herseyi alıyorlar Bi sıkıntı olmuyor ve gayet ilgileniyorlar nerde yaşıyorsunuz
Minnosannem12 Kocaeli darıca farabi hastanesine gittim
Betl bende anlamadım. Ultrasonla bakarken kanama sebebi ne olabilir dedim düzgün cevap vermedi sadece bebeğin kalp atışını dinletti hareket ediyo dedi zaten ultrason cihazı eski tip olduğu için bana göstermedi bile. İlk gittiğimde çamaşırını çıkar dedi direk ben anlamadım karnımımı açayım dedim yok indir dedi sanırım kanamanın miktarına bakmak için bende neye uğradığımı şaşırdım zaten. Progestan kullanıyorum zaten ilacın yoksa yazayım dedi var dedim bu kadar.