rukiyeeefeee Karnı top gibi erkek karnı gibi olup kuzu olan var mı aranızda benm karnım top doktordan başka herkes erkek diyo sizler e düşünüyorsunuz bu konuda benm hevesimi kırıyolar iki oğlum var buda erkek diye diye heves koymadılar 33 haftalığım
Elbet-birgun-kavusacagiz rukiyeeefeee karninizdakide erkek olunca nedenheves olmuyi 33 hafta doktor demedimi cinsiyeti şu diye
Mom789 rukiyeeefeee hahahha ben ben doktor kiz diyor gören erkek diyor tüm hurafeler belirtiler testlerde erkek çıkıyor amaaaaa 35 haftaya gircez kiz olduğuna bi türlü inanan yok 😂
psychologist rukiyeeefeee ben 🤦🏼♀️ Sadece karnım büyüdü herkes erkek karnı dedi ama kızım olacak inşallah 🥰 doktor ne diyorsa o kimseye inanma
rukiyeeefeee Elbet-birgun-kavusacagiz iki oğlum var bide kız evlat istiyorum doktor cinsiyetine kız diyor ama çevredekilder erkek diyor insanın sevincine ortak olmuyolar
rukiyeeefeee Mom789 aynen banada kız diyorum şöyle bi süzüyorlar sanki yalan söylüyormuşum gibi bakıyolar
rukiyeeefeee psychologist işte bana da erkek o kesin karnındaki karnın top gibi erkek karnı gibi diyorlar ama doktor kız diyor☺️
N_A_Z_L_I_M rukiyeeefeee Oğlumda karnım top gibiydi kızım da yayıktı 😅 Şimdi yine oğlum olacak karnım yayık hiçte top gibi değil 🤰🏻herkes diyor kızın olacak kız karnı diyor fakat oğlum olacak Allahın izniyle 🙈
Zehraaa98 rukiyeeefeee erkek diyen olunca kırılıyorsa hevesın bu senın ayıbındır bıkmadınız su cinsiyet ayrımında bi türlü kızı erkeği yok bu işin
rukiyeeefeee Zehraaa98 hayır neden ayıbım olsun iki oğlum var elhamdulillah bide kız evlat istemek ayıp mı bu sizin kirli düşünceniz ben cinsiyet ayrımı yapmıyorum doğal olarak olmayanı istiyorum her insan gibi bu şekilde ayırdım yaptığımı düşünerek sizin ayıbınız aslında benim değil
Elbet-birgun-kavusacagiz rukiyeeefeee ee kızmış zaten siz neden cevreye inanip moralinizi bozuyosunuzki. Cevreniz hangi tiptan mezun ayrica 🤦♀️
Sermec27 rukiyeeefeee cevrenize mi inanıyorsunuz doktorunuza mı dogum olacak nerdeyse doktor kız diyorsa kızdır 🥰 büyüklerimiz bir öğrenemedi cinsiyetin karın yapısıyla hiç bir ilgisi yok vücut yapısıyla alakalı mesela benim oğlum olacak karnım sivri arkadaşımın da oğlu olacak karnı yayvan siz doktorunuza kulak asın doktordan başka kimse bilemez cinsiyeti 🥰
rukiyeeefeee Sermec27 hayır inanıyorum ama karnındaki kız ama bugün komşu dur bakalım ne çıkacak diyor sanki yalan söylüyormuşum gibi konuşuyolar
rukiyeeefeee Elbet-birgun-kavusacagiz çevreye inanmıyorum ama sanki ben yalan söylüyormuşum gibi tavır sergileniyo buda benm moralimi bozuyo
rukiyeeefeee Elbet-birgun-kavusacagiz geçen hafta doktora gittim kız dedi yine hıcam sizden başka herkre erkek diyor dedim Allah Allah nasıl biliyolarmış dedi karnımın görünüşünden dolayı erkek karnı erkek bu diyorlar dedim adamcağız gülümsedi bii 😅
ratatosk rukiyeeefeee arkadaşımın iki kızı var ikisinde de karnı basketbol topu yutmuş gibiydi karnın şekliyle ne alakası var allah aşkına boşverin milleti 😁