Antalya7 guncehedi ben de bugün doktora çiğ köfteyi sordum etsiz olduğu sürece sorun yok yiyebilirsin,işlek bir yerden al bulgur beklerse çabuk bozulur ilk eşine tattır dedi😁
Bsr-byrk bzly bende öyle okumuştum, bir doktora sordum yiyebilirsin dedi ama güven vermemişti o doktor bana bide kendi doktoruma soracağım
SevdaSezer kbra_kurtt bende normalde ekmek çok tüketirim. Makarnayı bile ekmekle yiyenlerdenim🙈 eşim diyete başlayınca bende ona uydum ekmeği kestim. Önceki gebeliğimde dört ayda on iki kilo aldım ilk ay hiçbir şey yiyemeyip kilo verdiğim halde. Şimdi beş buçuk aylık olduk dört kilo fazlam var
Sibellllo Bebek9898 salmonella bakterisi barındırıyor yetişkin bünyeleri alışkın bakteriyi vücut engelliyor ama çocuklarda ve hamilelerde direk bebeğe geçiyor tehlikeli
Sibellllo bzly yüksek oranda civa içeriyor hergün olamamakla abartılmasan ayda bi kaç defa yiyebilirsin dedi doktorum bana ben yedim abartmadan hatta jambon bile yedim ne kadar ve ne sıklıkl yendiğimiş önemli olan
Yasemin_83 Benim canım baklayı çok çekti ama yenmemeli diye okumuştum. Alerjin bir besin emzirirken ve hamilelikte yenmemeli bebek ölümlerine sebep oluyor yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum ama ne yedim ne de aklımdan çıktı 😔
GlgnOlgn Guneyinannesi1 toksoplazma testi diyceksin. Genelde kedi besleyenlere sık yapılıyor hamileyken
Btlycdg Nci valla şuan 37 haftalık hamileyim kutu sütü ve meyve suyunu bu aya kadar hep içtim. Çünkü çaydan tiksindim mecburen onlara yöneldim
Evlat34 Guneyinannesi1 bende çok yiyorum akşam üstü de yedim hatta ilk hamilleğimde de yedim bişi olmaz canım Allahın izniyle sigara içenlere ne demeli o zman 9 ay sigara içeni biliyorum olsa onlara olur rabbim koruyo tabi aşırıya kaçmadan yicen
Btlycdg ayzurz35 ah ben bugün bile yedim. Et olmayınca hiç bir sorun olmuyor yaa . Önemli olan çiğ et yememek
Yummymumy guncehedi doktorunuz siizn toksikoloji testiniz in sonucuna göre demiştir. Çiğ ete kesinlikle dokunmamanızı tavsiye ederim. Köfte vs yaparken eldiven kullanın ya da başka birinden destek alın. Sağlıkla bebeğinize kavuşmamız dileklerimle..
MrsCansu kbra_kurtt valla benimde 4 ay olacak 5 kilo almışım ekmegi hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor sanırım
Beyzo OZLEM_2576 canım annelerimizin ananemlerimizin zamanıyla şimdiki zaman bir değil. Onlar bizim gibi abur cubur hormonlu şeyler yemiyodu. Yoksulluk vardı ama hayat daha güzeldi . Şimdi ise onu yemeyelim kendimizi yormayalım . Eskiden her işi yaparlardı ama bişe olmazdı . Bizde öyle değil malesef ki . Devir değişti hamile kalmakta doğurmakta riskli artık..
ayzurz35 Beyzo Evet kesinlikle hamile kalma.oranlari eskiden bu kadar az değilmiş sebebi radyosyon ve gdo lu katkılı besinler hepimiz genel olarqk kötü besleniyoruz