Elllfff Happy-41 1 defa mi yaptırdınız. Bana 10. Hafta yapıldı ve 18. Hafta. Korkuyorum tekrarlasam mi diye bazen alevlenip sönen birsey mi bu
Happy-41 Elllfff Bana doktor 13.haftada gittiğimde yaptirmismiydik diye sordu bende hayır deyince yaptıralım dedi ama ne kadar zamanda bir yaptırmalı hiç bir fikrim yok .tekrar sorarım ama bu önemli biseymis .
GizMeh EceZ şimdi kahvaltı da salçalı sosis olcaktı ne yerdij varya offf 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪 ben de pek yemexdim ama arada canım çekince alırdım sosis şimdi elimi sürmüyorum 3 aydır 🥲
Elllfff Happy-41 evet malesef esime köfte yoğururken tadına baharatina baktim kac defa malesef bilincsiz bir sekilde
Papatya9 Nci hiç bişey olmaz kendinizi suçlu hissetmeyin sağlıklı beslendiğim söylenemez bebeğimin kilosu gayet önde ve sağlıklı
NurBusra42 minnakvearas merhaba sadcee merak ediyorm yeteri kadar bu ortamlara girme imkanımız yok ne gibi seyler var ki asısına gittigniz ineklerden dahi süt almıyorsunuz
minnakvearas NurBusra42 kötü olduğundan değil pastörize olmayan süt her zaman tehlikeli brucella listeria en başında gelir brucella çok yaygın bir hastalık