Tostiginannesi HappyMom Bn jelibın yemek istiyorum kızlar sizler yediniz mi zararı var mıdır acaba çok canım istiyor
Merve1455 Tostiginannesi jelibonun nasıl yapıldığını ve zararlarını bir okumanı öneririm canım bence ne sen ye nede bebeğinin tertemiz vücuduna bu zülmü yaşat
Btlycdg _SeymanurSevencan_ canım daha erken 34 hafta ya. Belki çocuk daha fazla kilo alacak ondan olmayabilir normal dogum
Eses131 sumlifee teşekkür ederim , yarın doktor randevum var, bunu da özellikle soracağım önemli bir konu çünkü
VSeherA @Elllfff negatif çıktıysa bulaşmamış demek mi ilerleyen haftalarda tekrar yaptırabilirsiniz.. Doktora söylediniz mi o süreçte çiğ et tükettiğinizi acaba merak ettim 😇
Elllfff VSeherA aynen soledim. Çok önemsemedi gibi kedi dışkısından daha çok gecio. Sinsi ilerliyor belli de olmayabilir falan dedi canım sıkıldı. Suan negatif ama yine tekrarlasam mi 1 ay sonra
VSeherA @Elllfff benim kedim olduğu halde çok stressiz sakin yaklaştı siz içinizi ferah tutun yine de, yaptırmaktan zarar gelmez tekrarlayabilirsiniz bence 🌺
Umut-Mucize portakalkeki diyetle düştü benimki. Arada kaçamak yapıyorum canım çekince. 1 veya 2 kaşık
gamze-_- Elllfff benim doktorum üç ay da bi yapalım dedi 6 aylık hamileyim bu ay yaptırcaz bence yaptırın üç ay sonra tekrar
Elllfff Damladaml gamze-_- şuan 20 haftaligim canım. 3 ay sonra bayagi ilerliyor haftam. Gec kalmam demim birfe doktorum dedi ki. Birden alevlenip söner. Onu hicbirzaman anlayamayız negatif mi pozitif mo dedi bana korkuyorum şuan
Calisananne25 Benim canım sucuk istiyor doktorum kasap sucuk yiyebilirsin dedi ama korkuyorum içime sinmiyor 😩
gamze-_- Elllfff nasıl olur ya kan testinde yapılıyor devlete gitmeyi denermisin ben ilk ay sağlık ocağında yaptırdım üçüncü ay özel de kendi doktoruma yaptırdım
hope-full ayzurz35 benim doktorum güvenilir marka kangal sucuğun zararı yok yiyebilirsin çok iyi pişirerek dedi. Baharatından dolayı içinde bakteri olmuyor dedi hatta ben de o yüzden çok canım isterse iyi pişirerek yiyorum abartmadan