Deniz-Demirin-Annesi Esan valla doktorumun önerisine göre devam ediyorum ben bilmiyorum açıkçası o kadar verebilecek durumumuz da yok şu an pandemi nedeniyle isimiz yok ne eşimin ne benim 😔
Esan Deniz-Demirin-Annesi anliyorum canim keske.devlette yapilsa bu test sonuc dogruluk orani 99% yanlis tespitlerle bir suru annenin hamileligi zehir oluyo yazik oluyo. Insallah test sonucun temiz cikar ihtiyacin klmaz zaten ♡
Hamileadayibiranne Deniz-Demirin-Annesi 24+5 olduk zorlu bir süreç oldu ama şükür bugünlerimize 🤲 sağlıkla kavuşacağımız o günü bekliyorum Allah’ın izniyle inşallah 🙏🐣💜
Deniz-Demirin-Annesi Esan vaa haklısınız olan var olmayan var illa isterlerse mevbur aile desteği isticez başka türlü biz de bi yere kadar 😐
Susamtanem1 Deniz-Demirin-Annesi 21+4 den merhaba ikili, üçlü yapıldı cuma detaylıda inşallah sıra kasık ağrım ve bazen sertleşmeler dışında herşey yolunda çok şükür🤩
Deniz-Demirin-Annesi Susamtanem1 hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah 🙏🏻❣️ çok şükür biz de büyüyoruz yavaş yavaş . Bi de bişey sorsam yani genel olarak soruyorum herkese ilk 14 haftada kilo alan oldu mu ya da kaçar kilo aldınız
Susamtanem1 Deniz-Demirin-Annesi ben 16dan sonra aldım yavaş yavaş kuzum oda verdiğimi bu sabaha kadar 2 vermiştim 2,5 almış oldum
Deniz-Demirin-Annesi Menekseyorulmaz hem de nasıl yamyam 🤩🤣 ama bak atıyım foto da gör yemicek gibi degil
Deniz-Demirin-Annesi Menekseyorulmaz https://resimyukle.io/r/7lv8PVrgx5 🧿🧿🧿❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍 teyzesinin bal böceği bu 🍯 ♾️
Menekseyorulmaz Deniz-Demirin-Annesi ama nazar değer bebeğimize atma teyzesi sen bak bak ye masallah🥰🥰
Menekseyorulmaz Deniz-Demirin-Annesi maşallah maşallah 😍 ben neresini yesem bunun 🥰🥰🤣🤣 maşallah hakikaten tam ısırmalık 🤍🤍
Susamtanem1 Deniz-Demirin-Annesi bence normal canım zaten 4 aydan sonra bebekte almaya başlıyor suyu artıyor plesanta büyüyor onların ağırlığıda sana yansıyor 😘