Elisasmom Kupecicegi_38 içinizi ferah tutun, zayıf doğan bebekler çabuk toparlıyolar kendilerini. İlk kızımda 38+5 te 2840 gr doğmuştu benim 10 gün içinde yanaklar sallanmaya başlamıştı kilodan 😂sıkıntı etmiyorum o yüzden ben, canları içinde olsun kilo önemli değil.
Elisasmom Kupecicegi_38 son haftalarda haftada 200 gr alıyolar ortalama. Çentik direnç vs yoksa olur o 2500 un üstünde. Muz, pekmez, süt, çiğ kuruyemiş öneriyolar kilo alımı için. Bende pek işe yaramadı ama size yarar belki.
Elisasmom Kupecicegi_38 bebeğe giden plesantanın damarlarında oluşan durumlar, bebeğin beslenmesine engel oluyor çünkü çentik vs.
HandeSM Kupecicegi_38 olsun doktorunuz bişey demediyse kafanıza takmayın kilosu fazla olan bebeklerde de annede şeker olabiliyor yani normal sınırlarda sağlıklı olsunlar da inşallah
Sinem_58 Kupecicegi_38 bir bardağın içine suyu akşamdan koyun ceviz atın içine sabah da o suyu için bebeğe gerçekten çok kilo aldırıyormuş yarından itibaren bende yapacağım bugun görümcemlere sordum onlar hep bu şekilde yapmış son 1 ay çok önemli dediler