T_nisaa Beyzan çatının uygun olmaması yalan direk sezaryende diyemiyor doktor öyle işte ortaya karışık kafa karıştırıp sezaryen yapacak bunu anne seçmiş olacak 😁
Kayasbht T_nisaa aynen öyle zaten çok saçma Doğuma uygun mu diye çatı muanesi yapmak normalde Doğum zamanına kadar yapılmaması gerekir diyen çok ebe var bana da bu durum mantıklı geliyor
T_nisaa Beyzan sizi biliyorum çok naifsiniz ama ben tutamadım kendimi 😁 sezaryen elbette olabilir buna kimse karşı olamaz ama böyle yalan ve kafa karıştırarak hiç etik değil 😢
IlkMucizem_61 Username1078 bende bugün oldum her an doğum olabilir dedi yumuşama var normal doğum dedi 38+0 haftalığız 🤗
Duyghu Ben 36+3ümüz ama rahim boyum kısalmamış 4mm hala. Bebek kafa aşağıda duruyor ama kanala girmemiş yani :( sizlerin nasıl
F_nur Bende ,38+4um dun yapildi çatı muayenesi 1cm acilma var dedi bebegin bas yerleşimi guzel dogurursun dedi ,cati muayenesi ilk defa oldum canimcokyandi benim bilmiyorum sonrasinda kasik agrim oldu biraz ama lekelenme filan olmadi
Beyzan T_nisaa Kesinlikle öyle ne diyebilirim ki umarım karşımıza gerçekten bizi ve evlatlarımızın sağlığını ön plana koyan doktorlar çıkar inşallah 🌸