Kaya13 hava123 amin inşallah cümlemizinkini daim etsin sağlıklı bi sekilde inşallah 🙏 belki farkedemediler o zaman benim yumurta toplandığı gün önlem amaçlı başladılar kalp atışını duyana kadar da devam bazen 6 yumurta zorluyor ama şükür iyiyim
hava123 1300 den 1285 e düşmüş kızlar ben 1200 sanıyodum 😭umutlanmak istemiyorum ama bir ihtimal belki düzelir mi ya
Selvaa hava123 doktorla konustunmu durum ne şuan duzenli Aralıklarla artış olması gerekiyor azalma neye göre oluyor bilemedim insallah bir sıkıntı yoktur saglikla alırsın yavrunu kucagina
hava123 Selvaa konusmaya calıstım bu durum normal değil dusukmu oluyor dedim hayır su an bir sey yok kese duruyor ıgne yazıcam dedi hepsı bu 😭 yarın yeniden kan testi alacaklar bi anlasam bi bilsem neden boyle oldu
Selvaa hava123 şuan önemli olan kese değil içinde bebek olması insallah kalbini duy sonrasi ilaçlarla bir şekilde geçiyor dua et bol bol sure oku 7şer defa ger gun ayetel kursi nas felak kulvallahu ve fatiha Allahin izniyle hayirli haberlerini bekliyoruz
hava123 Selvaa Allah razı olsun okurum tabi , dogru bebegin gorunmesi cok onemli ama onu gormek icinde beta hcg nin saglıklı artması gerek 😭 benimki gibi düsmesii insanın canını yakıyor
hava123 Selvaa günaydın canım bugun değerim 2337 cıkmıs Rabbime şükürler olsun dün neden oyle oldu anlamadım umarım hersey yolundadır mutlu olmaya korkar oldum dua edıyorum 🤲🏼😭
Selvaa hava123 hersey Allahtan canim isyan etme ben 8 sene hasret çektim cok zor bir hamilelik süreci içerisindeyim olumlu düşün bebegin oradaysa onuda strese sokmuş olursun üzülerek kendini yipratarak olacak birsey varsa bile bunları böyle değiştiremeyiz
hava123 Selvaa ayy ınsAllahh ınsAllah boyle artıs devam eder saglıkla , kalp atısını gormekte nasıp olur ınsAllah ☺️🌸🌸