hava123 3 mayısta embriyo transferi olmuştum , dün beta hcg 1300 iken bugun 1200 olmuş , kese hala gorunuyor dedi dun 3mm kese bugun 3,2 mm olmus ama biliyorum ki düşmesi kötü cok üzgünüm destek icin yazdım😔
vi_contes hava123 senin adina üzüldüm ben de 1 kez yaşadım insan cok kötü oluyor bir de ben 4 sene bu bebeği beklemistim
vi_contes hava123 ama belki de kimyasal değildir böyle dalgalanmazlar belki normaldir dediğim gibi takip önemli belki 2 gün sonra artar
Elbet-birgun-kavusacagiz vi_contes kimyasalda kese görükmuyo diye biliyorum canm yalanci gebelik oluyo cunku kimyasal hava123 ikinci kani ilk kani verdiginiz yerdemi verdiniz acaba
hava123 vi_contes ilk baktıklarında 78 cıktı , sonra 161 sonra 1300 bugun ise 1200 o kadae canım yandı ki iti ihtimal dusunemiyorum artık
hava123 Elbet-birgun-kavusacagiz evet dün 1300 cıkan yer ıle bugun 1200 cıkan yer aynı hastane zaten yatıyorum hastanede ohss olmuşum birde 😔
vi_contes Elbet-birgun-kavusacagiz yok canım öyle degilmis doktor bana 12 haftadan önceki tüm düşükler kimyasal sayılıyor dedi
Elbet-birgun-kavusacagiz hava123 ahhh keske doktor bekleseydi transfer icin ohss cok zor allah yardimcin olsun canim umarim bebisin seninle kalir
hava123 Elbet-birgun-kavusacagiz gercekten cok zormuş amin insAllah iyi dusunmege calısıyorum ama olmuyor
vi_contes Elbet-birgun-kavusacagiz benim ilk düşüğüm daha gebeligimi fark etmemiştim birden kanamam oldu betam düşüktü ama gebelik vardı doktor o zaman kimyasal dedi ikincisinde beta baya yuksekti kese görünmüştü sonra birden düşmeye basladi doktor yine kimyasal dedi ben de dedim nasıl kimyasal olabilir önceki gibi degil cnm 12 haftadan öncekiler kimyasal sayılıyor dedi
hava123 vi_contes karın ıcerisinde sıvı birikmesi gebelik tedavilerinde polikistik over hastalarında oluyor genelde
vi_contes hava123 aa bende de pko var ondan çocuğum olmuyor nasıl anlaşılır peki bu gebe kalinca mi anlasiliyor
vi_contes hava123 simdi baktım da tüp bebek tedavisindeki ilaçlardan oluyormuş sanırım yumurtaliklar şişiyormuş nasıl baya ağrı yapiyor mu cok gecmia olsun
vi_contes Elbet-birgun-kavusacagiz ben tüp bebegin bu kadar zor birsey olduğunu bilmiyordum ya öncesinde 3 ay ilax falan kullanmak gerekiyormus baksana acısı ağrısı da cabası
vi_contes hava123 insan evlat için herseye katlanıyor inşallah rabbim çektiğin ağrıların hatrina bebeğini sana bağışlar canim 🤲
Kaya13 hava123 merhaba size diyet başlamadılar mı bende 1 mayıs transfer tarihim ilk günler baya zorlandım ama bana hemen yumurta toplandığı gün diyet verdiler günde 6 yumurta yiyorum su yasak sıvı içecekler yasak poweade sporcu içeceği kullanıyorum protein diyeti yapıyorum yani çok şükür bende keseyi dün gördüm karın şişliğimde eskisi kadar yok inşallah böyle rahat devam ederim