Ogretmenanne35 Ysmn029 Şubat 29. Haftadayım 2 haftada bir artık kontrole gideceğim . Sol tarafa yatmamı söyledi doktor bir de
Ysmn029 Krtalzyn yani az dedi benim de moralim bozuldu modunu düşürüp stres yapma 3 hafta sonra bi daha bakalm dedi gelişimi iyi dedi
Ogretmenanne35 Ysmn029 inşallah düzelir dizinde bizim bebek kilo olarak da neredeyse 5-6 gün önde gidiyor çok şükür
NurcanSahin Ysmn029 12. Haftaydı sanırım detaylı ultrasonda direnç olduğunu söyledi. Sonra tekrar 20. Haftalarda gittiğimde kan akışının gayet iyi olduğunu söyledi.
NurcanSahin Ysmn029 inşallah geçer endişe etmeyin. Çözümsüz birşey değil. İnşallah kucağınıza da alırız😍
Ezgifatma2010 Benimde 22 haftada ayrıntılıda çıktı Ecoprin ve kan sulandırıcı igne 6000lik kullandım 35+4 te kordonu dügümlemiş acil sezeryana alındım ama çok sıkı takip etti doktorum 30. Haftaya kadar het hafta 30 haftadan sonra haftada iki kez gittim doktora
Ysmn029 Kızlar bana doktorum 38 i bulmayabilir doğumun dedi direnç devam ediyor ama artmamış bu bizim için iyi birden dedi gelişimi iyi ama karın çevresi 1 hafta geri dedi size de böyle bişey söylendi mi