Zerrinatila Enessuna en iyi yol yoğurt bence hangi doktora sorsan aynısını diyor el yapımı özellikle yoğurt çok aldırıyor kilo
cemreninannesi67 Enessuna ikinci sezeryanım ve bebeğim eski dikişlerime çok baskı yapıyo ve doktorum o dikişleri patlatmaması lazım ikinizinde hayatı tehlikeye girer çünkü tamamen inmiş aşağıya normal doğum pozisyonunda şuanda dedi
Enessuna cemreninannesi67 normal doğum yapma şansınız varmı. Çünkü artık çok gelişti teknoloji sezeryan dan sonra normal yapılıyormuş
baobei 36+1 ve 3500 gram olmuş oğlum. Doktor çok fazla dedi :( her gün muz yiyodum doktorum meyve yemeyi kes dedi 😭
Enessuna baobei AA o zaman muzla kesinlikle bağlantısı var bebek kilo alımının. Benimki de 37 hafta 3300 bana bile uyarı yaptı 4000 kiloyu geçmesin bebek diye
Minigim0 Benimde bebeğim 32+5 günlük ama kilosu fazla dedi doktor 2600 dedi doğuma kadar 4 kilo olur normal doğuma izin vermem dedi bende şimdi dikkat etmeye çalışıyorum l fazla kilo almasin diye 😌
Enessuna Minigim0 oo maşallah aynı uyarı banada söylendi eğer 4 kiloyu aşar sa normal doğum yapamayız. Dedi
Delice_zeytin Enessuna sıcaklar mahvediyor zaten , maden suyu içerikleri farklı farklı oluyor belli bir marka var mı ?
cemreninannesi67 Enessuna yok cnm bebeğim hem iri hemde uvuzları çok geniş dedi doktorumuz o yüzden normal değil sezeryan olucam yine
Zehraaa98 huzursahibi 35 de 3 kiloydu benımde su an 35+5 36+3 de gıtcez benımkının kafası 3 hafta önden gıdıyormuş 😂bend ekılo aldırıp normal doğumdan kurtulmak ıstıyorum
huzursahibi Zehraaa98 bende normal istiyordum olmayacak gibi duruyor hiç sancım yok yarın son kontrolüm yine yoksa yarın sezeryan