Delice_zeytin Enessuna uyku düzenin nasıl peki ? Geceleri uyuyabiliyor musun ? Bende düzensiz uykulardayım bebeğimi etkiler mi diye düşünmekten alıkoyamıyorjm kendimi
Enessuna Delice_zeytin canım ben hamileliğim boyunca hiç uyku sorunu yaşamadım çok şükür. İlk aylar full uyku halindeyim.şimdide öyle hemen uyurum
Enessuna Aselvera canım sütü soğuk içtim ben öyle seviyorum diye. Muzu haftada 4 kez falan tükettim. Ceviz badem i genelde tek sayıyla yedim 3 ceviz 5 badem şeklinde
Minik1bey Enessuna Zaten geçen haftaya kadar 1 hafta önde gidiyordu şimdi haftasıyla uyumlu oldu demişti doktorumuz. Sağlıklı olsunda kilo sonra da alır hayırlısı ile 😍
Delice_zeytin Enessuna maşallah çok iyi , benim Ramazan ayından sora bozuldu toprlayamıyorum sağa sola dönerken yasadıgım kaşık ağrıları uykumu kaçırıyor
Enessuna Minik1bey kesinlikle katılıyorum. Sağlıklı olsunlar fazla kilolu olması kesinlikle iyi bişey değil zaten. Benim şaşkınlığım gerçekten dikkat edince bebekler çok çabuk kilo alabiliyomuş.
Nursaah Günlük 1 tane sade maden suyunda tüketin bebeğe hem kilo aldırıyor hemde kramplar için iyi geliyor
Enessuna cemreninannesi67 Aaa çok iyi. Sizinki erken doğum olduğu için gayet iyi bişey tabiki bu kiloda olması. Peki neden erken doğum yapıyorsunuz acaba
Enessuna Delice_zeytin benim eksi olarak sadece nefes alıp vermekte zorlanıyorum. Ve çok sıcakta uyuyamıyorum
Kubra0125 Aselvera mevsim meyveleri yemiştim yaz ayına denk gelmişti zaten son haftalar kilo alıyor bebek 😊 sağlıklı olsunlar da
Delice_zeytin Enessuna sıcaklar mahvediyor zaten , maden suyu içerikleri farklı farklı oluyor belli bir marka var mı ?
cemreninannesi67 Enessuna ikinci sezeryanım ve bebeğim eski dikişlerime çok baskı yapıyo ve doktorum o dikişleri patlatmaması lazım ikinizinde hayatı tehlikeye girer çünkü tamamen inmiş aşağıya normal doğum pozisyonunda şuanda dedi