Burcu-2910 https://resimyukle.io/r/9NUdpwI10b Kızlar bunu kullanan var mı doktorunuz ne için verdi işe yaradı mı benım 2 aydır adetimde gecikme oluyor durumu anlatınca bunu verdi adete 2 hafta kala kullanacakmışım sizlerde öle mi kullandınız ?
yamacinannesii Burcu-2910 bana doktorum hamile kalmam için vermişti 10 gün kullan demişti sonra da hamile kaldım zaten yanında diane de kullanıyordum
26Merve Burcu-2910 canım ben ilk çocuğumda kullandım kistim vardı üstelik bebek düşünüyorduk olmuyordu Dr bu hapı verdi ertesi ay hamileydim ☺️
miniksevdamm Burcu-2910 bebek varsa bebeği koruyor bebek yoksa adeti düzene sokuyur dedi doktorum 3 ay sanırım kullandım bıraktım hamile olduğumu öğrendim
vi_contes Burcu-2910 ben 3 aydir kullanıyorum canım bebek oluşmasına bir etkisi yok ama eğer hamileysen bebegin tutunmasini sağlıyor değilsen de regl oluyorsun zamanında. yani ilacin amaci rahmi kalınlaştırmak.
Burcu-2910 vi_contes canım benım adetime daha 2 buçuk hafta var rahmin kalınlaşmış dedi oda düzensiz yumurtlamadır dedi
vi_contes Burcu-2910 o konuda bir bilgim yok canım benim bildiğim ya adette ya gebelikte kalinlasma olur belki de hamilesindir