Tgcycl lütfen üzmeyin kendinizi. Doktor ablama imkansız demişti. Bu miyomla hamile kalamazsın dedi. Üç yıl uğraştılar. Oluverdi. Ama o dönem ani bir zayıflama diyetine girmiş ve çok zayıflamıştı. Vücudu şaşırttı yani anlıcağınız. İkinci çocuk için boşa bekleme imkansız dedi. Rahmini alıcaz dediler. Son bir umut rahmi temizlendi ameliyatla ve ne oldu? İkinci yeğenim de geldi. Hem şimdi rahmi de temiz artık. Yani olabiliyor. Umudu yitirmeyin. Bir de lütfen çocuk yuvalarını ziyaret edin. Belki de bir yetime öksüze anne olmak çok daha tatmin edicidir. Bunu da düşünebilirsiniz. İlla sizin vücudunuzdan çıkmasına gerek yok. Sokaktaki canlılar bile yeri geliyor evlat oluyor. Lütfen iki sene boyunca üzülecek kadar dert etmeyin. Demesi kolay diceksiniz belki ama inanın sizin için çözüm üretmeye çalışıyorum. Senelerce ben de kısır olduğum gerçeğiyle hiç çocuk düşünmedim. Hep evlatlık alıcam diye şartladım kendimi. Daha doğrusu koruyucu ailelik diyelim. Hamile kalmayı denemedim de. Çünkü ablamdan biliyorum ne kadar yıpratıcı nir süreç oldğunu. Neden yıpranayım, bi yavruya annelik yaparım dedim. 35 yaşımı bekliyordum bunun için. Ama bakın aniden, beklenmeyen bir gebelik geldi vurdu beni. Lütfen içinizi ferah tutun ve koruyucu aileliğe karşı biraz daha yakın olmaya çalışın 💙💜