hanibazen GizemKaplan gizemm çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah miniği 🤍🌿 benim de pazartesi günü sezaryenim korkuyorum çok 🥲
GizemKaplan hanibazen Çok ama çok teşekkür ederim 😍 Şimdiden çok tebrik ederim, burada pozitif hikayeni okumayı sabırsızlıkla bekliyorum😍 hiç korkma ilk gün dikislerden kaynakli ağrın olabilir ikinci günü hemen toparliyorsun 😍
Prenses888 GizemKaplan gözün aydın darısı başımıza aralıkta inşaallah bende öyle rahat pozitif bi doğum yaparım🙏
GizemKaplan Prenses888 Çok teşekkür ederim inşallah sizinde pozitif doğum hikayenizi okumayı sabırsızlıkla bekliyorum 😍🌸🙏🏻
Babybump Bu gözler bunu da gördü burda yaaa 🤣🤩🤩 canım benim bi de burdan tebrik edeyim mavisinle cok mutlu olun sağlıklı olun ikiniz de öpüyorum sizi bol sütün olsun inşallah 🙏🏽
Mom5444 GizemKaplan maşallah size 🎉🧿 Allah uzun ömürler versin gamzeli kızçenize 😊☀️❤️ Peki siz nasılsınız toparladınız mı biraz 💐 geçmiş olsun 🌷🌸
GizemKaplan Mom5444 Çok teşekkür ederiz bu sabah taburcu olduk çabuk toparladım sayılır rahat yürüyebiliyorum fakat oturup kalkarken yada yatarken zorlanıyorum 🌼
GizemKaplan 123Dilan Evet evet ilk yuruyus çok zor fakat ne kadar çok yururseniz o kadar çabuk iyilesiyorsunuz iki güne toparladım bile ben
Glsn58 GizemKaplan Maşallah Allah sizlere bağışlasin doktor hemen almamız lazım diyince başka doktora falan gitmeyi dusundunuz mu bunu hep merak ediyorum kulaktan duyduklarim normal doğumla uğraşmak istemeyip hep sezeryan demeleri yönünde kusura bakmayın sormak istedim
GizemKaplan Glsn58 çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🌸 Yok yapmadim doktoruma çok güveniyordum çünkü bana kalırsa eğer doktorunuzdan da eminseniz tamamen ona bırakmak en doğru karar gibi geliyor.
Serifesahin GizemKaplan öncelikle sağlıkla büyütün inşallah 🙏 çatınız dar diye hemen neden doğuma aldı ki 🙄38 de sezeryan yapıyorlar genelde. çatı kontrol acıdı mı ben de pazartesi kontrole gitçem 🥺
GizemKaplan Serifesahin 2cmlik acilmam varmış şimdi yapmasak gece acile doğuma gelirsin dediler çatı muayenesi malesef çok acıttı umarım sizinki çok kolay geçer 🙏🏻
[silindi] GizemKaplan yaaaaaaaa çok mutlu oldummmmmmm 🥰🥰🥰🥰çok sevindim senin adına canım rabbim evladını size bağışlasın Allah analı babalı büyütsün 🤲🤲bol bol kokla kızını kim bilir ne kadar güzeldir 😍😍😍yerim ben onun gamzesini 💋💋💋💋
GizemKaplan [silindi] Bitaneeem çok ama çok teşekkür ederim amiiiin Allah hepimize bağışlasın evlatlarımızı😍 çok güzel bir duyguymuş çok resmen yer yuzunde cenneti yaşıyorum 🥰