Merhaba anneler buraya kendi doğum hikayemi yazmayı hep hayal ettim inşallahta pozitif olur dedim öyle de oldu çok şükür 🙏🏻 fakat biraz ani oldu 😂. Dün normal rutin kontorlum vardı 37 haftaliktim doktorum çatı kontrolü yapalım ona göre doğumu planlayalim dedi çatı muayenesinde 2 cm lik acilmam çıktı fakat catim çok dar oldugunu bu yüzden normal doğumun riskli olucagini söylediler yarına kalmadan bu akşam üstü hemen acil sezaryana almamız lazım dediler ben tabi hiç beklemiyordum kontrol diye gittim doğumum olucagini öğrendim öğrendiğimde saat 2ydi beni 4 de doğuma aldılar o kadar kısa sürede oldu ki herşey ben şaşkınlıktan ne olduğunu doğru düzgün kavrayamadim, doğumum da çok başarılı geçti, ameliyata alınınca birazcık korktum spinal sezaryan olmasını istemiştim 5 dk içinde bebeğimin ağlama sesini duydum hemen temizleyip yanağıma koydular o an optugumdeki kokusunu tarif etmem mümkün değil, bebeğim de bende çok şükür çok saglikliyiz bitek tahmin ettiğiniz üzere dikiş yerlerim çok acıyor öksürük tutmasın diye dua ediyorum onun haricinde kızımla birlikte bende yeniden doğdum resmen, birde gamzeleri var yanağında içim eriyor sabaha kadar çok uslu bir bebek hiç aglamamasina rağmen izlemekten uyuyamadım 🙏🏻🌸 Allah isteyen dileyen her anneye nasip etsin gerçekten çok güzel bir duyguymuş, hamile olan annislerimiz de umarım en doğru zamanlarında en kolay şekliyle doğumunu yaparlar benim doğum hikayem de bu şekilde oldu 🙏🏻🌸