Mzgnormann İlk gebeliğim beni ne bekliyor acaba isteğe bağlı sezeryan olacaktım ama bebek makat gelişi olduğu için ve dünden beri sancım var sezeryana alacaklar tecrübeli annelerimiz tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim🤲🥰
Semashbl Mzgnormann bende 36+2 yım bugün dün sancılarım çıktı ama açıklık yoktu durdurmak için ilaç verdiler ciğer geliştirici yaptılar devam ederse sakın stres panik yapma dedi doktor sağolsun olabilir artık dedi sizinkini neden durdurmaya çalışmıyorlar yada durmadı mi illa geleceğim mi diyor minik 😍sağlıkla gelsin inşallah 🤲
Minerva26 Mzgnormann hiç korkma ben de 36+4te doğum yaptım benimki de makat gelişti ve son hafta sancılarımı durdurmaya çalışıyoduk ki pat diye suyum geldi ameliyata alındım hemen.😂
Dareyn Mzgnormann Ohh miss 37.Hafta çok güzel bir hafta Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Mzgnormann Nrgsalp sağol 🌹 bebek ayaklarıyla geliyor dedi bi parmak kadar açılma olmuş dün 5 dakikada bir sancım oluyodu
Mzgnormann Semashbl ahahaha He ya 30 haftadan beridir açılmam vardı sancım oluyordu ama dün sancı çok şiddetliydi bu doğum sancısı dedim doktorumu aradım hemen bütün iğneleri falan 1 ay önce yapılmıştı
umyahsen Semashbl 35+5de sancım çıkto doktor 34den sonraki doğumlar normal kabul ediyoruz demişti durdurmak için bişi yapmıyoruz demişti. Her doktor aynı düşünmüyor demekki şaşırdım
Mzgnormann Mom726272 valla nstye bağlı dünden beri bişey yedirip içirmediler sancılarım var hala neyle karşılaşağamı bilmiyorum ki çok hazırlıksız yakalandım bide uyku sıfır😩
Mzgnormann Minerva26 gerçekten mi Allah bağışlasın anlatır mısın biraz ben çok korkuyorum 😢 normal doğumdan korkuyordum yapmam diyordum şimdi sezeryan için korkuyorum
Minerva26 Mzgnormann bak benim gibi şok geçirip doğuma girmiyorsun öyle düşün canım ben neye uğradığımı şaşırmıştım suyum birden gelince. Aşırı korktum ama ameliyathaneye girerken bilmiyorum Allah tarafından mı bana bi sakinlik geldi. Bunu herkes yaşıyo diye düşün. Sonunda bebeğine kavuşacaksın bunu düşün. Ameliyatta bi şey hissetmiyorsun inan şuan hatırlamıyorum sanki rüya gibiydi. Senin için dua edicem❤️
Mzgnormann umyahsen alla alla benimde durdurulmadı sadece bi doz daha ciğer geliştirici yapıldı hiç bişey yeme içme dediler ben ağrım var diye geldim bırakmadılar
Semashbl umyahsen bende şaşırdım şimdi bizim doktor da ilaç verdi ama olursa sakın telaş yapmayın artık olabilir 37 ye girdiği için çok erken olmadığını olabileceğini söyledi evet her doktorun fikri farklı demek 🤷
Minerva26 Mzgnormann hiç korkma sadece dua et bak benimki de aynı hafta doğdu küveze bile girmedi. Erken bi hafta da değil. Ne ameliyattan ne de haftandan korkma. Geçiyor hepsi. Bana da hiç geçmicek gibi gelmişti ama unuttum bile daha 1 ay olmadan.