Hiranurecrin Buse_oruc Gördüğüm de affetmiyorum desem😂😂içiyorum canım tutamıyorum kendimi çok severim çünkü 🤭Bardağa doldurup biraz asidinin geçmesini bekliyorum daha sonra içiyorum 😁
Cansu-81 Ay ben resmen su icemiyorum.. Capri sun olsun yada meyveli soda.. Baska brsy icemiyorum iyi dgl heralde ama napiyim baska brsy gitmiyor arada sirada maden suyu iciyorum ama normal su cok az iciyorum ya.. Napcam bilmiyorum
Nry0682 Cansu-81 suyu meyvelerle tatlandırarak deneyin bide.bende icemiyoDum bu sekilde içiyorum.Su cok önemli zorlamanız lazım
Denizyildizii Buse_oruc no on alıyoruz artık biz tabi onuda az içiyorum ama sanki koladan daha doğal. Sonuçta torkunun
Burcuckmk Buse_oruc günde 2 litreye yakin kola içen akrabama bisey olmadiysa 1 bardak içen bizlerede bisey olmaz 😄
Buse_oruc BaharBA bende 2 gündür içiyorum normalde bile içmezdim yıllar oldu ama soğuk soğuk canım istiyor
zeynepemiromer Buse_oruc ay canım sen beni görsen valla içiyorum yani napayim önceden de kolayı çok seven biriydim şimdi vazgeçemiyorum hem sanki annelerimiz bizlere hamileyken ve yıllar öncesi şimdi ki gibi de değil yokluk var sıkıntılar var yediği içtiği herşeye dikkat mi etmişler hiç düşünme canım yavrularımız Allah a emanet
zeynepemiromer aslihanerogl aynı düşüncelerimiz vallahi hep öyle diyorum eskiden annelerimiz bile yani dikkat mi etmişler ne varsa onu yemişler sanki şimdi ki gibi bolluk mu vardı Rabbim koruyor meleklerimizi gerçekten ondan bundan değil yani
Betl Buse_oruc yaz geldi bizim evde hiç eksilmez eşim tarafından o kola içerken ben başka şey içmeye çalışıyorum ama canım isterse yarım çay bardağı içiyorum
Deletedmom23234 Buse_oruc Bende çok fena gaz yapıyor sancıdan ölüyorum. Canım istiyor ama içemiyorum 👀😣
IlkMucizem_61 Buse_oruc valla bende bugün içtim canım çok çekti bir seferlik ten birşey olmaz inşallah 🥰