Sumeyra58 Tunartural uyuyamadikca gün içinde de fromda olamiyo insan yani ben öyleyim en azından kaç haftaliksinz
Sumeyra58 2pasam03 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yolun sonuna gelmişsiniz siz darısı bize 🌹
2pasam03 Sumeyra58 Amin canim baslarda o kadr guzel uyuyordum ki suan yok uyku falan rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasını isteyen her kese tattirsin bu duyguyu
Defne28 36 haftalık olduk bende bayadır uyuyamıyorum, delirmemek için zor tutuyorum kendimi😒 bazen sebepsiz yere bazen bol tekmelerden bazen ağrı 2 gecedir bulantıdan… of 🥺
Sumeyra58 Nevriyebak ahhh bende var o el ayak yanmasi fayanslara basıyorum biraz ferahlatsin diye bı 5 dk sonra gene ayni
Irmakayla Sumeyra58 daha doguma 2 ayım var ve 1 haftadır gece gündüz uyku yok acaba dogurana kadar boyle mi deyip gün boyu agladm bugün aşırı yorgun ve sinirliyim
Sumeyra58 Irmakayla yaaaa çok haklisinz uyuyamayinca insan gergin oluyo tabi haliyle 😶😶😶 o kadar çok severdim ki uyukuyu uyuyamıyorum diyenleri anlamazdım😩😩😩şimdi ben böyle oldum zorlu bı süreç annelik
Tunartural Sumeyra58 bide ben gündüzleri hiç uyumayan yani uyuyamayan birisiyim düşünün her gece böyleyim peki uykum nereye gitti😀