Sumeyra58 34+2 denn selmalar kızlar uyuyamiyorum deli gibi uykum var aşırı bı agrimda yok ama uykuya dalamiyorum WC için kalkıyorum sonrada uyuyamiyorum gün icinde de uyma gibi luksm yok bı buçuk yaşında kızım var 😩😩😩😩
SeydanurBK Sumeyra58 26+6dayim gece ikiye yakın yatmistim bu saatte cin gibi uyandim normalde uykuyu çok severim ama hamileyken böyle oluyor sanırım 🙄
Aysnctl Sumeyra58 Bende 30 haftaligim uyuyamiorumm benimde gündüz uyuma lüksüm yok oğlum yüzünden. Kafayi yicem.az.kaldi
Minicikkiz Sumeyra58 Ben bebeği öğrendiğimden beri sabaha kadar uyuyamıyorum. Daha yeniyiz düşünün 😢 daralma bunalma hepsi var
Minicikkiz Sumeyra58 Oy daha minnakmis kızın. Anne olmak kolay değil dedikleri böyle bişey. Hep fedakrlik 🥰
Zey3400 SeydanurBK hamilelikten önce bende tüm gün uyusan uykuya doymazdım çokta severim uykuyu ama dediğiniz gibi hamilelikte tersine döndü 🤔 geceleri uykuya dalamıyorum geç yatmış oluyorum ama erkenden de uyanıyorum cin gibi ve gün içinde o uykusuzluk çok aşırı rahatsız etmiyor önceden bir iki saat az uyusam sarhoş gibi olurdum😃
Maria9 Bende bu saat oldu uyuyamıyorum uykuya dalamıyorum deli gibi uykum var ama yok şeytan dürter gibi uykuya dalamıyorum delireceğim artık
Sumeyra58 Maria9 aynı dertten muzdaripiz deli gibi uymak istiyorum ama yok vücudum da yorgun dusuyo böyle olunca nasıl doguracaksam diyorum kendi kendime
Sumeyra58 Minicikkiz aaaaa Dr una bi sorsan canım ben kendimi son zmanlar diye avutuyorum hadi sen daha yolun basindaymssin
Sumeyra58 Nevriyebak ahhh bende var o el ayak yanmasi fayanslara basıyorum biraz ferahlatsin diye bı 5 dk sonra gene ayni
Hilal_cskn38 Namaza uyandım bende 17 haftalığız uykuyu çok sevıyorum uyyorum gün içindede yoruluyorum ev işi vs şimdi tekrar uyycam Allah yardımcımız olsun
Sumeyra58 2pasam03 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yolun sonuna gelmişsiniz siz darısı bize 🌹
mothers_baby2021 Bende 31 haftalık oldum . 3.dönemde de sıklıkla WC’ye kalkılırmış, ben öyle her gece kalkmıyorum ama bişekilde uyAnıyoeum malesef