Gozde94 Ben hep kız bebek doğurduğumu gördüm velki çok kız aklımdan geçiriyorum diye oğlum oluyır hayla kız bebek giriyor rüyama isminide meral koyuyorum bu isimde hiç düşünmemiştim 🙈
Gozdeku Kivircikk her rüyamda erkek görüyorum hatta pantolon bile giydirdim ama kızım olacak sağlıkla inşallah 🙏🏻 33. Haftadayım
Kivircikk Gozdeku ya az kalmış sizinki masalah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🙏🤰🏻
NidaF Kivircikk Benim herkes erkek diyordu,11. Haftamda doktora gittim kemik yapısı erkek diye söyledi ama cinsiyeti öğrenmeye gitmeden 2 hafta önce rüyamda kız bebeğimi emzirdim, çok etkilenmiştim ve şimdi KIZIMIZ HÜMA’ yı bekliyoruz :) 💕💃
Kivircikk NidaF yaa ne güzel ismi çok güzel adıyla büyüsün insalah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım 🤰🏻🤰🏻🙏
gullcannn Kivircikk Benim oldu canım. Hem ben hem ablam aynı gun hemen hemen aynı sayılır rüyamizda gördük. Oğlum oluyordu tombis sarışın birşey. Ablamda buna benzer birşey anlatmıştı. Daha sonra oğlum olacağını öğrendim. Şimdi 34+4 haftalığız ve 2 hafta önden gidiyor oğlum. Ruyamdaki gibi tombik birşey geliyor.
Kivircikk gullcannn ne güzel bakalım bizimkinin cinsiyeti ne olucak sabırsızlıkla bekliyoruz önceden yok hemen ogrenmiyecem derdim ama rüya falan da görünce şuan daha çok istiyorum öğrenmek 🙏🙏🙏🥰
gullcannn Kivircikk Aynen öyle. Öğrenince daha farklı oluyor. Karnınızı severken hitap ederken falan. Sağlıkla gelsinlerde cinsiyetleri hiç önemli değil. Ama bizimkide merak işte 🥰
Kivircikk gullcannn ilk başlarda diyordum doğuma 2 ay kala öğrenmek istiyorum öyle alışveriş yaparım acele etmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye ama rüyalardan dolayı meraktan ölüyorum ben 🙏🥰🤰🏻
Gzmm14 Kivircikk Bende canım üç defa rüyamda gördüm açık açık erkek olduğunu. Tüm yorumlar kızı işaret etse de, ben erkek olucak diyordum ve öyle de oldu 😅
Kivircikk Gzmm14 yaa ewwt bazı anneler gerçekten de hissede biliyor sağlıkla gelsinlerde minişler 🙏🙏🤰🏻🥰
Kivircikk Omerraysemm kayınvalidem kizlar kendini çok geç gösteriyor demişti de sağlıklı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım 🤰🏻🙏