Momzie bende güzel yorumlar üzerine gitmiştim ama her gittiğimde okadar cok bekledim ki. Üstelik başak hanıma ilk başta dedim bendem isteyeceğiniz bütün testleri bütün tahlileri dışarıda yaptıracağım demiştim. ( kadın doğumcu arkadaşımız var bize uzak olduğu için ona gidemedi sadece testleri ve tahlil için gideriz dedik. Çünkü tarama testlerinde özel sağlık sigortası geçmiyormuş ve 750 mi ne demişlerdi) En son gittiğimde detaylı ultrasona girmemi ve o hastanesen perinatolojoli doktorundan randevu almamı ( üstelik detaylı ultarasonu yapan doktorda babayı kabul etmiyor içeri sadece hamile girebiliyor )devlet hastalerinde aletlerin yetersiz olduğunu falan filan dedi baktım olacak gibi değil zaten tam ısınamamıştım da üstelik ayda 1 kere gidiyodum yani kontrol için gelşn bile demiyordu her gititğimde 1 sonraki aya randevu veriyordu😀 oraya gitmekten vazgeçtim. Şuan 38. Haftaya girmek üzereyim , medicalpark maltepe Doç. Mehmet Akif Sargına gidiyorum. Ve okadsr çok memnunumun ki keşke gebeliğimin ilk haftalarında tanışsaydım. Kendisinin doktorluğuda insanlığı da okadar iyi ki anlatamam 🥰🥰🥰