senem1234 Momzie merhaba hamileliğimin ilk başlarında gitmiştim. Daha sonra değiştirdim doktoruda hastaneyide siz memnunusunuz ?
Fasulye24 senem1234 sizin yaklaşmış baya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 benim ilk gebeliğim sizin
senem1234 Fasulye24 amin hepimizinkini inşallah 🙏 🥰 Benimde ilk gebeliğim. Artık heycanlı günler yaşıyorız.
Fasulye24 senem1234 benimde ilk gebelik 🥰 bende şuan herşey çok normal maşallah hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum yani 🤣
Pembe_duslerr Zeynep_03 ben hüseyin özyurta gidiyorum.ilk gebeliğimde ona gitmiştim begeniyorum şimdide devam ediyorum .Havvana hanımda çok iyidir ablamın arkadası ordan tanıyorum kaç haftalıksın🥰
Neslihanyldz2q Kubra1607 aa bende ona randevu almayı düşünüyorum ama haftanın 2 3 günü hastanede dediler çok mu yoğun acaba bide ilgileniyor mu yani soğuk biri mi
B01 Ofli ben yeni gitmeye başladım kendisine doktorum iyi gibi içime sindş ama gerçekten bende hastane konusunda çok endişeliyim temizliği,ilgi vs nasıl acaba :/