YaseminBaris brvnsubasi kese icinde bebeyi ne zaman gordunuz canim. Ben 5+4 oldum persembe kontrolum var görürmüyüm acaba ??
whitedream brvnsubasi evet öyle görünüyo 😊ultrasona göre 5+2 görünüyo dedi doktor bakalım kalp atışı duyarız inş daha önce düşük olmuştu uyku dışında belirti yok bende sizde de iyi gidiyo galiba
GamzeBaz whitedream bnde 5 +2 randevum var bklm görüncek mi kese suan tam 4 hftalık bnmde.bi kaybim var
brvnsubasi whitedream benimde öyle arada kasık ağrısı ve halsizlik var şuan benim☺️ daha başlangıç olduğundanda olabilir ama inşallah hepimizinki böyle devam eder🤲🏼☺️❣️
whitedream GamzeBaz minnaklar önden gidiyo o zaman ikimizinde🤗 kayıp neden olmuştu acaba test yapıldı mı
GamzeBaz whitedream hayır canm ilk oldgu İcin yptrmadm suan 4 haflık randevu aldıgm tarihde 5+2 olucak 🤭
CAEAKTEKIN whitedream sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah neguzel bir duygu insaallahh bende perşembe günü gideceğim bizde duyarız rabbim hayırlısini nasip etsin
whitedream GamzeBaz yanlış anlamışım pardon 🙈 aynı sayılırız gene olsun inş sorunsuz yaşarsın sende kan vermişmiydin bende pıhtılaşma olunca biraz daha temkinli davranıyorum çok erken öğrendim zaten🙄
GamzeBaz whitedream adete 3 gün kala testim pozitif cıktı bugun adet günümdü dün beta baktırdım 77 cıktı canım
Haticefatma01 brvnsubasi Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasıp etsin kimsenin kucagı boş kalmasın 🤲 cift yumurta 🤲😘
Gokyz123 brvnsubasi merhabalar ben keseyi 4+6 da gördüm ama içinde henüz bebek yoktu. Bugün 5+3 olduk 12 itibariyle. 🙈 5+6 da doktor randevum var. Acaba bebeği görebilir miyim ? Siz gördünüz mü kesenin içinde bebeği ? 💕
Ayse71 Minikmucizemm24 çok şükür gördük bebişler gelişiyordu Allah nasip ederse İnşaAllah salı günüde kalp atışını duyacağız 🤲🏻🤲🏻