Susamtanem2 brvnsubasi Çok normal tatlı telaşlar meraklar Rabbim böyle güzel meraklar sabırsızlıklar nasip etsin
Masalannesii brvnsubasi 31.haftama girmek üzereyim 19.haftaya kadar hergün saat başı kusuyordum 53 kili ile hamile kaldım 50 kiloya düştüm şimdi sadece geceleri yatmadan önce prilam dr içiyorum 1 tane içmedigim zaman bulanti ve kusma oluyor
Haticefatma01 Melihakaya benim gibi berbat san kontrole gidince mide bulantısı ilac iste canım benım içim dısına cıktı mide bulantısından berbat Bı durum
brvnsubasi Melihakaya ayy bende yarın 5+6 yımm 😅 Allahım yardımcınız olsun canısı inşallah bir an önce geçer bulantı gerçekten zor 😥
CAEAKTEKIN whitedream sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah neguzel bir duygu insaallahh bende perşembe günü gideceğim bizde duyarız rabbim hayırlısini nasip etsin
Haticefatma01 brvnsubasi ben 5haftada başladı koku hassasiyeti uyku mide bulantısı ikiz oldugu için cok şiddetli bulantı ilac verdi cok sukur suan 6haftalıgız🥰🤲
brvnsubasi Haticefatma01 ayy bende ikiz çok istiyorum☺️ allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn çift yumurta mı tek mi☺️
Boncukgiller003 brvnsubasi daha dur bakalım ya 😅😁 senin hamilelik sürecin kadar benim doğuma var 😂 son 34 gün kaldı 8 ay gözümü açıp kapatma kadar geçti sanki. Ama son bir ay hiç geçmeyecek gibi geliyor 😊
brvnsubasi Boncukgiller003 haha sabırsızız biz biraz ya da yeni öğrendim heyecanlıyız😅 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤍
YaseminBaris brvnsubasi kese icinde bebeyi ne zaman gordunuz canim. Ben 5+4 oldum persembe kontrolum var görürmüyüm acaba ??
Boncukgiller003 brvnsubasi amin inşallah. Ama öyle oluyor ilk haftalarda. Gecmicek gibi geliyor ama çok çabuk geçiyor inan. Rabbim seninkini de sağ salim kucağına versin 💕🤗
Haticefatma01 brvnsubasi Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasıp etsin kimsenin kucagı boş kalmasın 🤲 cift yumurta 🤲😘
whitedream brvnsubasi evet öyle görünüyo 😊ultrasona göre 5+2 görünüyo dedi doktor bakalım kalp atışı duyarız inş daha önce düşük olmuştu uyku dışında belirti yok bende sizde de iyi gidiyo galiba