Aslanannesiayse Kızlar çok heyecanlıyım bana kalsa yarın alsınlar 36+5 teyim uyku yok şimdiden ama oğluşum için katlanırım yeterki sağlıkla gelsin sizde Şafak kaç ?
Ozge20ulu Aslanannesiayse bende hemen gelsin diyorum sonra iyi olsunda ne zaman gelirse diyorum 🥰benimde 10 ila 25 gün içinde gelir dedi doktor hakkımızda hayırlısı 🥰
Elifmstf Aslanannesiayse günümüz aynı 36+5 yarın kontrolüm var son zamanlarda aşırı agirlastim ayaklarım ödem oldu ağrılarım var ne zamana gelir oğlum ne durumdayim şafak aslında kaç merak içindeyim 🙄🥰
Aslanannesiayse Elifmstf bende perşembeyi bekliyorum bu haftaki kontrolümde ne zaman alacağını kesinleşicek benim bu ikinci mecburi sezeryan olcam riskli bir gebelik geçirdim buna rağmen 39.haftama gün verdi
Elifmstf Aslanannesiayse en son gittiğimde 34+4haftaliktim o zaman sordum sezaryen için 38den sonra alıyorum 37de çatı muayenesi demişti bı yandan zorlandigim için acaba sezaryen dusunsemmi diye düşünüyorum bı yandan da kendi gelsin istiyorum çok arada kaldım. Bebeğin durumuna bu muayeneye göre karar verme düşüncem var. Sizde neden risk var şişlik ödem oldu mu ? Bebek nasil kilosu gelişimi
EbrarBostanci-81 Uygulamaya göre 21 günümüz kaldı ama ne doğum şekli belli ne de gelmeye niyeti olmayan bir bebe var ortada 😂 tahminen 8 haziran gözüküyor 18ide benim doğum günüm 10 güncük beklese güzel olabilir aslında 🥰🤲🏼
Aslanannesiayse EbrarBostanci-81 ne güzel en azından seninle aynı burcu taşıyacak ben balık Burcu’yum eşim de öyle ve ikizler Burcu ile hiç anlaşamam oğluşumuz çok hareketli ve Zeki bir çocuk olacağa benziyor napcaz bakalım
EbrarBostanci-81 Aslanannesiayse bende boğa burcu ve yengeç burcuyla anlaşamıyorum çok şükür ikisinin arasına denk geldi 😂🙈 sağlıkla gelsinler 🤲🏼 ikizler burcu iyidir aslında sadece kararsızlık ve çok düşünmek gibi kötü bi huyumuz var 🤪
aleyyyy61 DemirleHayat Amin hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 😍 Vallahi en son geçen hafta salı günü 34+4 gittim 2.500 dedi. Yarın 35+4 nst için gidicem illaki almıştır yine derse yazarım buraya canım 🤗
Aslanannesiayse EbrarBostanci-81 valla bilmiyorum ablam ikizler kız kardeşim boğa ve ben ikisiylede anlaşamam 20 Mayıs boğanım son günü ve o günde herşey yolunda giderse artık kesin ikizler düşünür dururdum acaba hangi teyzesinin burcundan olacak çok iştahlı boğa olur diyordum ama 😬
twoboys05 Aslanannesiayse aynıyız son 15 ama açılmam olduğu için Çarşamba hazırlıklı gel belki yatış yaparız dedi 😕