Ilkbebek123 Bayanlar merhaba doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum isimde yorucu ve ağır özel hastaneye gidiyorum doktorumla konuşsam 32.haftada değilde daha erken rapora ayirabilirmi sizce???
Enesefe Ilkbebek123 eğer 32 haftadan önce alacaksan az az al rapor 10 gün al sonra çalış 5 gün al 32 yi tamam la yoksa dogum parasından yararlanamiyirsunuz
Bahar54 Benimde isim agir oldugu icin 30. Haftamda rapor alicam doktorum veririm sikinti olmaz dedi 20 gune kadar rapor verebiliyoruz dedi hatta.
Ilkbebek123 Bahar54 30.haftada 4 aylık olan roporami cikicaksin irfana doğuma kadar hiç gitmiceksin demi
Ilkbebek123 Bende bu ay gittiğimde konusucam zaten dönmek istemiyorum 28 29 da çıkarsa çok iyi olucak
Bahar54 Ilkbebek123 yok canim 32. Haftaya kadar rapor sonrasinda dogum iznine cikicam tam 20 gun olacak sekilde ayarladim tarihimi.
dyg1606 Bende 32.haftada dogum iznine ayrilicam ve bidaha geri donmycem kizlar. Bu islemler nasil yapilicak geri donmycegim icin dogum rapor parami alabilcekmiyim?
Gis dyg1606 izine ayrildiginiz an dogum parasiniz icin hak kazaniyorsunuz. Raporlu oldugunuz tarihlerde is yeri cikisinizi yapamiyor. Izin sureniz bittikten sonra cikisi yapin
dyg1606 Ilkbebek123 peki isyerine artik geri donmycegimi ayrilmadan solesem cikisimi verirlermi rapor parasini etkilermi
EsmanurTrlBykl Enesefe nasil dogum parasindan yararlanamiyoruz ben suan 29 haftamdayim 32 ye kadar rapor almayi düsünüyorum yararlanamiyomuyum
EsmanurTrlBykl Enesefe ondan önceki raporu öylesine alicam zaten 32 haftama girdigimdede diger raporu alicam
Sevcankarabasoglu Analık raporu 32.haftada yazılıyor sadece bende yeni aldım gecen hafta daha önce doktorlar yazmıyor raporu 1 2 gün sorun etmiyorlar ama 29 30 haftalarda yazilmiyor kaç doktora gittim yazmadılar erken diye 1 hafta bile sorun olur bizim için dediler