Ben ne olur ne olmaz diye aldım şöyle; zaten Lansinoh biberon alcaktım 70 tl idi. Göğüs pompası 150 civarıydı. Anneler günü indirimi geldi. Göğüs pompası 120 mi 115 mi tam hatırlamıyorum o civara düşünce aldım. Biberon almamada gerek kalmadı kendi biberonu var zaten.

Piyorida bende aldım ya. Herkes tavsiye etti. Philips avent tercih ettim ben onu da biberonlar gibi. Umarım iyidir. :)

Piyorida alın derim benim bebeğim emiyor ama bugün mastit oldum ben sağım makinası kurtarıcı oldu resmen, bebek öyle durumlarda almayabiliyor memeyi mecbur boşaltmak için makinaya ihtiyaç oluyor

Piyorida çok ihtiyaç oluyor. 7 gün oldu doğum yapalı chicco marka manuel aldım işimi gördü göğüste süt kalınca ağrı ve ateş yapıyor pompa sayesinde göğsümü boşalttım çok rahat ettim

Piyorida bende elektrikli var çekiş gücü çok başarılı değil çok da para verdim ama şimdilik işimi görüyor, pompa olanlar yorucu diyorlar ama nasıl olursa olsun elinizde bi tane olsun memeyi boşaltamayınca ciddi ateş, memede ve vücutta ciddi ağrı oluyor o anda sıkıntıya girmeyin elinizin altında olsun

Kiwi yada mamajoo markasından hangisi daha iyi acaba 🤨 kiwi marka daha uygun tabiki ama kullanıcı yorumları güzel

sinanurknby ben kiwi aldım daha gelmedi dolap uygulamasından 100 e buldum trendyol da 150 ye yakın a 101 e de 120 ye gelmişti

12 gün sonra