MrsAkuzum beysenyil 36+5ten sonra hurma ananas yemeye, perine masajina adaçayı ve yeşilçay başladım. Şuan 40+3üm . Sadece nişan geldi 1 hafta önce ve belli belirsiz kasılma var o kadar. Gelecek olan vakti zamanını bekliyor mutlaka. Bunlar sadece bizim rahatlamamiza vesile sanırım. Çatı muayenesi için perine masajı çok etkili oluyor. 3.kez mesajdan sonra alışıyorsunuz yanma ağrı acı olmuyor. Çatalca rahat edersiniz. Bir de Çömelme hareketi ya da bacakları açarak oturun . Çatalda ne kadar çok bacak açarsaniz canınız da o oranda acımıyor.
beysenyil MrsAkuzum tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 🌸 sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 💙
milla-s Mel05 bisiklet tavsiye edilmiyor hiç, ağırlık merkezimiz değiştiği için düşme olasılığı çok yüksek oluyormuş. Onun yerine yürüyüş, yüzme, hamile pilatesi veya yogası tarzı sakin sporlar öneriyorlar.
milla-s Mel05 onunla ilgili bir bilgim yok maalesef, doktorunuza sormadan kullanmayın bence yine de ama siz bilirsiniz tabi.
Boncukgiller003 Çörek otu yağı da kolay doğum yapmayı sağlıyormus. Ben bu haftadan itibaren başladım günde bir tatlı kaşığı içiyorum. Birde günde 5 tane hurma yiyorum. 35+3 haftalığız