beysenyil Normal doğum için perine masajı, plates, squat ve bitki çaylarına ne zaman başlanmalıdır ? bunları yapıp etkisini gören oldu mu 🌸
SutlacimiYedimmiBen beysenyil ben cok yuruyus yapmadim egzersiz plateste yoktu sadece korunmasiz ilski oluyordu ve hurma yerdim etkisi varmı bilmem ama 4 saatte 8cm acilmam vardı hastaneye gidip catala cikip dogurdum direk
BTSG04 beysenyil perine masajı ve bitki çatına 36. Haftadan itibaren başlanabilinir. Yoga pilates ben 20de filan başlamıştım
Senmerve beysenyil ben pilatese 18 . Haftada başladım doktoruma sorarak ama yürüyüşüde günşük 20 dk yapmaya çalısıyorum oğlumla 1 yaşında yürüyüş arkadaşım var biraz brni yorsada onla 20 dk oluyo
Beyazmelekkk SutlacimiYedimmiBen kaçıncı haftanizda korunmasız ilişkiye başladınız ? Ben hamileliğimden bu yana hiç ilişkide bulunmadık. Şuan 35 haftadayim da. Birde korunmasiz derken içeriye bırakma olmalı mı bebeğe zararı olmaz mı
SutlacimiYedimmiBen Beyazmelekkk 37.haftada basladik evet içe birakmali bi sekilde oluyordu toplasan o da 10 defa ya olsu ya olmadi
Gokce_naz06 Ben hamileligim boyunca normal zamanda oldugu gibi devam ettim. Hic bi sorunda cikmadi cok sukur.
Mervuras26 beysenyil perine masajına doktorum dikkat edilmesi gerekiyor, yanlış yapılırsa kası güçlendirir doğumu zorlaştırabilir dedi , bitki çayları da içerik açısından önemli araştırın derim . Ben sadece hareket ettim ama 40 . haftayı gördüm biraz da nasip sanırım ☺️
Mel05 Bende surda okuyayim. Bende normal dusunuyordumda. Bebis kilolu olma durumu varmis. ( 3500kg) bisiklet surebilirmiyiz acaba?
milla-s Mel05 bisiklet tavsiye edilmiyor hiç, ağırlık merkezimiz değiştiği için düşme olasılığı çok yüksek oluyormuş. Onun yerine yürüyüş, yüzme, hamile pilatesi veya yogası tarzı sakin sporlar öneriyorlar.
Bsra_ayz beysenyil walla ne yersen ye ne içersen iç. O an canından can etinden et kopuyor sadece hurma açılmayı sağlıyor. 2 hafta once yemeye başla çok etkisi var
Yumurcakk beysenyil platese başladım bende 30. Haftadayım doktorumda yap dedi topun üstüne oturuyorum kuyruk sokumumu cok rahatlatıyor ütümü fln sarma sararken hep topun üstündeyim😂