Umi21 Asyamira ben 32.haftamda yaptım valla yıkamak ütülemek çantayı hazırlamak 3gunumu aldı bence erken yapın son ana birakmayin
MDT Asyamira 31. Haftadayım hepsini yıkadım ütüledim. Az önce de düzenleyicilere koydum. Yarın yerlerine yerleştirecem inşallah.Hastane çantamı da haftaya hazır etmeyi düşünüyorum
Omerhatice Asyamira evet canim daha fazla bekleme bence ben şu an 33 um dagitmalik hediye için bir iki bisey almaya çıktım bugun su an bayilcak gibi yorgunum ve belim bacaklarım koptu gittikçe dahada ağır oluyorsun ve hersey çok daha zor oluyor.
lily-11 Asyamira 28. Haftayım ben de bu hafta yıkadım kuruttum temiz hurca koydum ara ara çıkarıp yapabildiğim kadarını ütülüyorum tekrar hurca müslin beze sarıp koyuyorum mis gibi tertemiz oluyor. Yavaş yavaş yapıp yormuyorum kendimi. Doktor erken doğum dediği için şimdiden yapmaya başladım yoksa mobilyaların gelmesini odasının hazır olmasını beklerdim en azından bir kaç hafta daha
Asyamira lily-11 anladımm, umarım zamanında alırsınız bebeğinizi kucağınıza 🙏 yine de hazır da bulundurmak en mantıklısı, hiç birimizin şuan dogumunun başlamayacağının garantisi yok maaleseff 😏
Aysekoroglu Asyamira ben 28 haftamda yıkayıp ütüledim 30 haftamda da çantamı hazırladım yıka ütüle çok zor oluyor gün geçtikçe çünkü çok küçük parçalar uğraşyırıyo hastane çantamıda hazırladım ne olur ne olmaz dursun bi kenarda
bebisini-bekliyor Asyamira bizde 29 haftalıgız erken diyordum ama gecen hafta yasaklar varken evdeyken yaptım iyi ki yapmışım aradan çıktı hen yıka kurusun bekle hem ütü işi sonradan insana daha zor geliyor yapın bence dolabın içinde kirlenmez sonucta kıyafetler
Asyamira bebisini-bekliyor Evet haklısınız kirlenmezler tekrar, havalar da iyice ısınmadan halletmek gerek ☺️
birprensesvebirprensannesi Asyamira Valla canım şimdiden başka havalar çok sıcak olmadan. Çünkü ben 32. Haftamdayım ve ütüyü aşırı zorlanarak yaptım şuan bile. O yüzden dahada sıcak olmadan yap bitir. Bide gerçekten ağırlaşıyorsun 30 dan sonra zor oluyor🤷
Asyamira birprensesvebirprensannesi Haklısınız sıcakları da hesap etmek lazım, normal bi insanın iki katı kadar hissedecegimiz için 😏😂
Asyamira Tuba04 tabiki maksimum 2-3 gün içerisinde tamamı hallolmus olur ama her an doğum yapabilirmiscesine hareket etmekte fayda var, başımıza ne gelecek garantisi olmadığı için 🙊🙊
Happyturuncu Asyamira geçen hafta tamamladık canım biz annem gelip yaptı:) 28 haftalığız ama çanta hazır değil eksiklerimiz var hala
Asyamira Taze_gebe Çok da gecikmiş sayılmazsınız bence, yorumlara bakarak az çok fikir sahibi oldum bende 31 32 gibi yapıyor olucam sanırım 😂😂
Taze_gebe Asyamira cok yigmadim ztn kiyafet yikanir utulenir katlanir konur kend ihtiyaclarimi aldim sayilir cantaya birlesecekler sadece 😂
Asyamira gulin-35 Benimde çok şükür henüz çok bi kilo artışı ve göbeğimde falan büyüme çok yok ama belim bazen baya yokluyor ayakta kalınca ya da sandalye üzerinde falan çok kalınca 😏😏
MDT Asyamira evet bence de hem çok ağırlaşmamış oluyoruz hem de erken doğum riski her zaman hepimiz için var. Acil bir durumda her şeyimiz hazır olduğu için doğum stresine bir de eşya stresi eklenmemiş oluyor. 😌