Asyamira tugbade Muhtemelen bende 30-31 gibi hepsini yıkayıp ütüleyip hemen o sırada çantayı da hazırlayıp kaldiricam ☺️🙏
eelifmavi Asyamira Ben şuanda 28deyim 2 hafta önce herşeyini bitirmiştim. Çünkü şiddetli bel ağrılarım var hareketimi çok kısıtlıyor. Zamanla bu durum artıyor. Daha fazla ağırlaşmadan halletmek istedim. Siz kendinizi ne zaman iyi hissederseniz yapın derim 🥰
Asyamira eelifmavi benim şimdilik çok şükür bir problemim yok ama bir kaç hafta sonra olmayacağının garantisi de maalesef yok o yüzden bende bir iki hafta içerisinde hallederim gibi geliyor 🙊😻
irva Asyamira Ben 30.haftada yapmıştım.Herkes erken der yapma der ama sen yap.İyi ki yapmışım dedim.Ne olacağı belli olmuyor. 36.haftada doğum yaptım.Belki bekleseydim hiçbir şey hazır olmayacaktı.😁
gulin-35 Asyamira 30 haftalıgız bu hafta yıkama yapıyoruz bır ıkı hafta ıcınde de utu canta hazırlıgı yapıcam ınsallh
ug_fa-3diplomalianne Asyamira aynen canım en güzeli hem kafan rahat olur hem herşeyin hazır olur zorlanmazsın
Asyamira ug_fa-3diplomalianne Aynen öyle haklısınız bir de yanımda kimse yok bana yardımcı olur diyebileceğim, eşim var ama o da çalışıyor sonuçta ne zaman ne kadar iyi hissedeceğimi bilemem 😏😂😂
gulin-35 Asyamira kesınlıkle basla gercekten cok zor oluyor halsızlık bel agrısı oluyor tabı herkeste aynı olmaz ama kendımı tasıyamıyorum cok gobegım olmamasına ragmen yınede zorlanıyorum
ug_fa-3diplomalianne Asyamira aynen kuzum Rabbim yardımcın olsun bende yalnızım herşeyimi kendim hazırladım çok şükür kimseye ihtiyacım olmadı Allahım kimseye muhtaç etmesin hiç birimizi
Tuba04 Asyamira 38. Haftamdayım daha bugün yıkadım ütüledim çanta hazırladım çok panik yapmayın bazıları o kadar çok uzun süren ve zor birşeymiş gibi insanı acele ettiriyor bana birgün yetti 😊
Asyamira Tuba04 tabiki maksimum 2-3 gün içerisinde tamamı hallolmus olur ama her an doğum yapabilirmiscesine hareket etmekte fayda var, başımıza ne gelecek garantisi olmadığı için 🙊🙊
Adalet-22 Asyamira bence çok doğru zaman bende 26 Dayım başladım şimdiden. Son haftalarda zorlanıyor insan.
Taze_gebe Asyamira ben 32yim ne cantasi daha deterjana yeni karar verip aldim ilk makina su an yikaniyor 🧴🧺😂 ama siz geciktirmeyin
Asyamira Taze_gebe Çok da gecikmiş sayılmazsınız bence, yorumlara bakarak az çok fikir sahibi oldum bende 31 32 gibi yapıyor olucam sanırım 😂😂
Kimkibu Asyamira 28 de yıkadım ütüledim iyiki şimdiye bırakmamışım hayatta yapamazmışım.. 34 te de cantamızı hazırladık
Asyamira gulin-35 Benimde çok şükür henüz çok bi kilo artışı ve göbeğimde falan büyüme çok yok ama belim bazen baya yokluyor ayakta kalınca ya da sandalye üzerinde falan çok kalınca 😏😏