Canfat MineLule benimde 25+2 günlük 2.gebeliğim nasıl gidiyor hamilelik bebek hareketlerinde sanki bu hafta biraz azalma var gibi sizin nasıl ?
MineLule Canfat bebeğin hareketliliği iyi gibi ama benim çok ağrım oluyor özellikle karnın alt kısmında ve kasıklarda
ays060116 3bebis ilk gebeliğim 6. Haftamız 27 yaşındayım🌸 Rabbim herkese sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin 🤲🏻
gokhande 3bebis 9-7-5 yaşların 3 kızım var. 22+1 haftalık oğluma hamileyim yaş 32 😊bundan önce de 8 haftalık kalbi durdu 😢
Ozie1993 3bebis 2. Gebelik 12. Haftadayız :) hareketlerini çok hafif hissediyorum doktorum aşırı hareketli bi oğlun var dedi :)
Oozgn 3bebis benim 3. Gebelik ilk kalp atışı yoktu kürtaj oldum. 6 yaşında bir şehzadem var şimdide 25+5 prensesim yolda 29 yaşındayım
Zerrinatila Tiryakihsrt bende 38 haftadayım ağırın varmı kasıkta belinde bebek hareket ettikçe hepten artan ta. Bacaklarına vuran bir agırı yoksa bende mi var bu sadece 3 gündür bittim uyuyamıyorum çok açıyor sanki asagı doguru birsey incek. Gibi
balimm04 33 yaşındayım 10 yaşında ve 6 yaşında iki kızım 2 buçuk yaşında bir oğlum var bu 4.gebeliğim 26+3 haftalık olduk bir oğlum daha olacak 😊
balimm04 Mutluolmaliyim ikinci bebeğime hamileyken bende korkmuştum telaş yapmıştım nasıl bakıcam yetebilecek miyim diye ama çok şükür ki çocuklarımın hepsi sakin öyle yaramaz olmadılar hiç aksine bana hep yardımcı oldular olmaya da devam ediyorlar o yüzden dördüncüye cesaret ettim 😊
merweeilbey1 3bebis valla maşşalh sizlere şöyle bir okudum da herkes erken anne olmuş ikinci ve üçüncüye hamile 🙈🙈 ben 33 yaşındayım ikinci hamileliğim 4 yaşında bir oğlum var 38+5 günlük çarşamba günü doğum inşallah
So12345678 merweeilbey1 Hadi hayırlısıyla İnşAllah Rabbim sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah 🤲Yar ve Yardımcın Olsun