So12345678 merweeilbey1 Hadi hayırlısıyla İnşAllah Rabbim sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah 🤲Yar ve Yardımcın Olsun
VeraVrea Merhabalar. 26+3 fakat doktor 27+1 dedi. Bu durumda beklenen doğum tarihini geri mi almalıyım, bebeğin önden gitmesi doğumun öne gelmesi anlamına gelir mi?
Zerrinatila Tiryakihsrt bende 38 haftadayım ağırın varmı kasıkta belinde bebek hareket ettikçe hepten artan ta. Bacaklarına vuran bir agırı yoksa bende mi var bu sadece 3 gündür bittim uyuyamıyorum çok açıyor sanki asagı doguru birsey incek. Gibi
Tiryakihsrt Zerrinatila evet adet ağrısı gibi hafif hafif kasık ve bel ağrısı oluyor canım aşağıya baskı var yürürken falan sanki aramda taş var gibi hissediyorum bacak diz ağrısı 2 haftadır benide bitirdi yatarken ağrı ile uyanıyorum çok fazla ödem de topladı vücudum. Birde gaz çıkartırken falan rahimden bisey fırlayacak gibi baskı hissediyorum.. rabbim yardımcımız olsun inşallah 🙏
citlenbigim2212 3bebis ilk gebeliğim 12+3 teyiz pamuğumla bugün gittik fakat tahminde bulunmadı doktorumuz 22 yaşındayım
Mutluolmaliyim Ozlemtpl maşallah Allah bağışlasın nasıl acaba ya ben korkuyorum 2.ye hamileyim başarirmiym zormu gelir diye