Pnryr Zezz olur neden olmasın bana bir dr 12 yıl önce elini çabuk tut yumurtaların azalıyor demişti bunu eşime söyleyememiştim korunmadığımız ay hamile kaldım dr a gittim 3 4 ay sonra 2. Bebeğim olabilir mi diye sordum ilki olduysa 2. Si neden olmasın dedi yani Allah ol desin olmaması için bi engel yok bende çalışmayı çok seviyorum alışkınım 2. Ye hamile olduğumu öğrenince eşim çalışmak yok demişti hatta ama anlaştık şükür 2024 e kadar izinliyim Sonrası Allah kerim :) hayırlu olsun şimdiden
Lenasmom 29 +4 gün.. bebem mor lahana kadar olmus 🤰🏻 35 yaşındayım, 2 yas 8 aylik bir kızım daha var ,aradaki yas farki cok açılmadan kardesi olsun beraber buyusunler istedim 🥰 iki numara da kiz ,Allah gönlüme göre verdi (tabi ki öncelik saglikli olması) ama bu hayatta bana verilmiş en güzel armağan bir ablamin olması. Kizim için de hep aynısını dilemistim , bir kız kardeşi olsun 💖
07mervee İlk bebiş 39+4 doğmuyo niyeti yok hiç geçenlerde forumda doğumu başlatan şeyleri okurken bi egzersiz var diyolardı herkes YouTube daki videosunu atıyodu bi ismide vardı hatırlayamıyorumm günlerdir onu arıyorum bilen yazarmı lütfenn 🙏
MeteninAnnesi Benimde 2. Gebeliğim 35+5 haftalığım. Bir oğlum var , bir oğlum da daha olacak kısmetse :) 30 yaşındayım
Krky38 3bebis benmde ilk bebiş 32 hafta olduk kilosuda 1955 çıktı tecrübeli anneler sizce nasıldır. 5 gün gerileme olmuş dün gittim doktra. Sizce ne yapabilirim
MeteninAnnesi Krky38 yediklerinize dikkat edin. Fındık , kaju, badem, kefir , yoğurt , süt , meyve bunları tüketmeye özen gösterin. Tabuk, et , bulgur gibi
Hiranurecrin 3bebis 23 Yaşındayım 2 Kızım Var 3.cü Gebeliğim Oğlumu Bekliyorum İnşallah 💙29 Haftalığım 🥰
Mervecelik05 Gozde2019 Bende ilk gebelik 15+5 bugün hareketlerini hissedebiliyor musun ben hissedemiyorum henüz
Kubra-66 Mervecelik05 bende hissdemiyorum henuz ayni haftadayiz bende kiloda var sanirim gec hissedicem 😔
Mehtap1979 Merhaba hanımlar benimde 3. Gebeliğim şu an 21 haftalığız bir kızım olacak inşallah .“42 yaşındayım”"