Aslic 3bebis ikinci gebeligim 3 yasinda kizim var yine nasipse kizimiz olucak 24+2 yiz 23 yasindayim 🥰
mervedemirkol 3bebis ilk gebeliğim. 30 haftalık olduk oglum olacak. 28 yaşındayım italyadan sevgiler 🥰 🌼 ✋ 🤰
Morvy 3bebis ben biraz geçmi kaldım acaba böyle okuyunca yorumları öyle hissettim😅ilk gebeliğim 28 yaşıma gireceğim haftaya 24+5 haftalığız🙊
yagmurummmm 13+3 haftalık 4. Gebelik 2 oğlum 1 kızım var henüz cinsiyet belli değil hayırlısı olsun 34 yaşındayım
Zezz Pnryr cok iyi yapmisiniz ben 37 yasinda evlendim… evlenmek icin evlennek sacma geliyor..sevdigim biri cikti karsima cok sukur..simdide anne olcam..bende ikinci bebegi sizin gibi dusunuyorum olurmu olmazmi ne yapmam gerekir 2 bebege bakabilirmiyim..calisan calismayi seven bi bayanim bebeklerle ilgili bi insgram sayfasi hazirligi icindeyiz…bajalim neler olacak…burdan bilgi paylasirim arklarin yaptigi benimde yonettigim diyeyim..25 3.cocuk deyince sasirip kaliyorum bazen ..
VeraVrea Zezz çalıstıgım sirkette hatta ekibimde 40 yasında ilk çocuk yapan da mutlu, 42 de ikinciyi yapan, hatta 44 yasında ilk cocuguna hamile aynı haftalrda oldugum ispanyol bir ekip arkadasım da var ☺️ İkinciyi de yapr çok da güzel bakarsınız 🐣
Pnryr Zezz olur neden olmasın bana bir dr 12 yıl önce elini çabuk tut yumurtaların azalıyor demişti bunu eşime söyleyememiştim korunmadığımız ay hamile kaldım dr a gittim 3 4 ay sonra 2. Bebeğim olabilir mi diye sordum ilki olduysa 2. Si neden olmasın dedi yani Allah ol desin olmaması için bi engel yok bende çalışmayı çok seviyorum alışkınım 2. Ye hamile olduğumu öğrenince eşim çalışmak yok demişti hatta ama anlaştık şükür 2024 e kadar izinliyim Sonrası Allah kerim :) hayırlu olsun şimdiden
Byksvdm 3bebis 27 yaşındayım 3.5 yaşında bir kızım var😍 2. Gebeligim şuan bir oğlum olacak 😍 Perşembe doğumum var🥰