Ezgihrcnn 3bebis meraba öncelikle 🥰 23 yaşındayım 18+6 haftalık hamişim ilk gebeliğim 🌸 çok güzel bi duygu Allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza 💫
SMMM123 Benm ikinci gebeliğim bgn tam 32 haftalık olduk. Birde üç yaşında oğlum var şimdi kızımı bekliyorum 😍
Ozlemvdefne Busra187 bende 5+1 30 yaşındayım herkes erken yaşta evlat sahibi olmuş sizi görünce sevindim kendime yakın 😅☺️🐣
Busra187 Busra187 Maalesef düşük yaptım hayırlısı böyleymiş rabbim herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 🤲😔
Canfat MineLule benimde 25+2 günlük 2.gebeliğim nasıl gidiyor hamilelik bebek hareketlerinde sanki bu hafta biraz azalma var gibi sizin nasıl ?
Mutluolmaliyim Maşallah sizlere 3.yapanlar iki çocukla nasıl geçti yan komşum bazı arkadaşlar çok zor geçiyor dediler bugün yine korkular bastı beni benimde 7 yaşında oğlum var onbir haftalık hamileyim 38 yaşindayim
Misoa Mutluolmaliyim hiç endişelenmeyin ilk birkaç yıl zorlanabilirsiniz biraz ama sonrası çok rahat çok güzel oluyor. Benim kızımla oğlum arasında 5 yaş var. Oğlum biraz büyüyüyp de ablasıyla oynamaya başlayınca neden daha önce yapmamışım 2. Yi dedim.kızımın Eski sıkılmaları gitti birbirlerine yettiler şükür. Şu an 3. Ye hamileyim yaş 32. Bakalım nasıl olacak🤭
Sevilss Mutluolmaliyim yaş 37 2. Gebelik 15+4 hafta 15 yıl sonra nasıl oldu bilmiyorum hala ben şok alışamadım 😁
Esra50 3bebis Maşallah sağlıcakla alalım inşallah bebişlerimizi kucagımıza canım 🥰 Daha ilk bebişim olacak 19+3 deyiz bizde , bi kaç gün sonra 25 yaşına gircem bende 😂
3bebis Teşekkür ederim şuan çok zor olsada ilerisi cok guzel olacagına inaniyorum inaallah 😊 Hepimiz sağ sağlim sağlıcakla kucağımıza alalım Allahin izni ile insallah 🥰🥰🌸
mavi_kelebek467 Sadece_anne konuyla çok alakasız ama affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. 🙈🙈 Çanakkale’yle bir bağlantınız var mı? 🙈🙈