2kizanasi 2inci gebeliğim 8 haftalık olduk kızım var 11 aylık 25 yaşındayım 🍀 Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😅
Busbesir 2kizanasi kaç ay sonra ikinci gebeloginiz oldu ben 5 aydır deniyorum neden olmadi anlamdım birinci gebeliğim hmn olmuştu
Neslihan_13 26 yaşında yim 3.cu gebelik iki oğlum 31 haftalık kızım a hamileyim maşallah ya neka hizliyzz😀😀😀😀😀
Senadalmiss Neslihan_13 bende 26 yaşımdayım 3. Gebeliğim ve iki oğlum var 😄 ne güzel tesadüf ama benim cinsiyet öğrenmeme daha çok var ☺️
Mervecelik05 Gozde2019 Bende ilk gebelik 15+5 bugün hareketlerini hissedebiliyor musun ben hissedemiyorum henüz
34Sare 3bebis maşaallah🥰 benimde 3. Gebeliğim 33 yaşımdayım 30. Haftamdayım🥰erken yaşta üçüncüyü de doğurmuş olmayı isterdim maşaallah sana 🥰🥰
Melikemreclk esmazehra maslalah ben mi geç evlendim insnalar mı çok gemc yaşta evlenmiş diyorum bazen bende 29 yaşındayım ilk gebeliğim 🤗😄😄
Mrlorki 3.gebelik bir tanesi sağlıksız gebelik diye alındı…Allah’a emanet 1 oğlum var ve 10 haftalık hamileyim yaş 34😍😍😍