Aselovgu 38 haftada planlı sezeryan doğum yapan var mı sıkıntı oldu mu? Bebek iri, kafası kanala girmemiş tüp bebek olduğu için de doktorum riske atmak istemiyor 38+4 den sonra alalım diyor bende bu cuma olsun istiyorum 21.05.2021 de 🙈
3MelekAnnesi3 Aselovgu dışarda gecirdigi 1 yıldan içerde gecirdigi 1 gün daha degerli bence ne kadar dursa kar canım doktorunu dinle derim
Esenburhan123 Aselovgu bencede bekleyebildigi kadar beklesin Avrupa da 42 ye kadar bekliyor bebekler doktorların kolayına geliyor sezaryen
3MelekAnnesi3 Aselovgu ayy rabbim nasip ederse ben 42 ye kadar bile durmak isterim tabi doktor sorun yok suyunda bebekte vs derse 😊
Gzmrt Tamamen bebeğin gelişmişlik düzeyi ile ilgili. Bende 38+4 te planlı normal doğum yaptım bebek içeride kilo almıyordu besleyen damarlarda sorun vardı ve suni sancı ile doğum oldu dışarı da anne sütü ve beslenmeyle kilo alıp büyüdü içeride haftada 50 gr bile almıyordu tamamen komplike bir durum doktorunuz ile bu süreci belirleyebilirsiniz. Tabi ki içeride olması iyi birşey ama faydası yoksa içeride olması hiçbirşeyi etkilemeyecek
Aselovgu Gzmrt şu an hersey tamam tıbbi açıdan sıkıntı yok 2 hafta önde gidiyor 38 haftadayken 40 haftalık gibi
Esincil Gzmrt bşrleg sormak istiyorum kanala girmeyen bebepe suni sancı verip doğumu başlatabiliyor mu doktorlar. Bende 1 hafta önden gidiyor ilk doğumum normaldi şimdide normal istiyorum ama kiloluk olursa sezeryan dedi doktor. 36+3 deyim 2 hafta sonra isteğe bağlı normal doğum yapabilir miyim bebeğin 3.100 gram şuan
Rumiiz Gzmrt merhabalar kaç haftada doğum oldu aynı sebepten şuanda hastanede yatırıyorum bu zamana kadar kilosu güzel giderken bir anda geçen haftada ki ölçümden küçük dediler besleyen damarda direnç var haftaya doğum büyük ihtimalle diyorlar ama çok endişeliyim bir sıkıntı olur mı küvoze girer mi
GKP22 Aselovgu 40+2 de 4 kilo oğlumu normal doğumla aldım kucağıma geçer demelerine bakmayın ultrasonda 4 kilo diyip 3200 doğan gördüm sağlıklı sıhhatli alın evladınızı kucağınıza
huzursahibi Aselovgu off bana da dedi aynısını 3800 şuan 39+5teyüm bebek kemiğin üzerinde dedi sezeryana alacak galiba çok üzülüyorum
aleyyyy61 Aselovgu Öyle diyor kimi doktorlar ama ablam 4 kilo 300 gram normal doğurdu bedenden mi kaynaklı acaba?
Aselovgu Derinin-annesi 21.05.21 tarih olarak güzel gibi bi de 21 den sonrası ikizler burcu oluyor saçma gelebilir ama ikizler olsun istemiyorum 🙈 madem sezeryan olacak istediğim tarihte olsun 3 aşağı 5 yukarı 🙈
Derinin-annesi Aselovgu ahaahaha bende 21 dogumluyum.Köprüdem önceki son cıkısım😄Sizi anlıyorum bende kızım için çok direndim.Ama ikizler olacak 🙈
MucizeAnnesii Aselovgu ay bende bunu doktoruma söylemek istiyorum ama ilginç bulacak diye diyemiyorum 😀.
3MelekAnnesi3 Aselovgu bir ebe bebek ne zaman gelmeye karar verirse o zaman ortada zorunlu sezeryan varsa alınmalı diyodu gün belirlemek sacma diyordu tabi risk söz konusuysa o ayrı cnm
Gzmrt Esincil aslında kanala girmeyen bebek için durum hakkında bilgim yok. Benim bebeğin kafası aşağıdaydı sadece ve ben doktoruma normal doğum istiyorum dedim ve o da suni sancı ile doğumu başlattı bebek kanala girdi uzun bir süreçti ama normal doğurdum çok şükür doktorlar hemen sezeryanı seçebiliyorlar kolayına geliyor. Zor durumları tenzi tutuyorum.
Zhrblt Aselovgu biz varız canım ben 38+1 im şuan. Makat geliş olduğu için bu perşembeye gün aldık bizde. Herşey normal dedi doktor 20 sine gün verdi 😇
Aselovgu Zhrblt sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 😇😍 heyecan var mı, ben zaten çok duygusal oldum herseye ağlıyorum son zamanlar daha çok arttı 🙈
Aselovgu GKP22 zaten tahmini kilo olduğunu aşağı yukarı değişir diyor Dr ama tüp bebek olduğu için bekletip riske atmak istemiyor 😇