Gizemci Aslihandemirbas bende fmf hastasıyım colchıcum kullanıyor musun benimde ayaklarım ellerim şişiyor
Gizemci Reyhandmrl Reyhandmrl bende fmf hastayım colchıcum dıspert kullanıyorum günde 2 doz çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ilacıma hep devam ettim şuan 31+1 olduk 🙏🏻
Sznr-52 Smyra- benimde ayaklarım falan şişmiş yazlık ayakkabımı giyeyim dedim şıktı zaten ayakkabılarda aynı durumda
Sznr-52 Miniikanne benimde doktorum dedi tuzlu çok yeme azalt dedi tavsiye ederim tuzludan uzak durun derim biraz
Sena_35 Gullukarakus Bende 33 haftadayim ayakalrimin geçen sistiginiz farkettim bı yazıda oturduğunuz yerden ayaklarınıza daire şekli çizer gibi oynatın kan akışı hızlanıyor iniyor yazıyordu ve soluma yattım oda kan akışını hızlandırıyor sabahına geçmişti baktım inmiş. biraz ayakta fazla duruncada şişiyor hemen
Btlycdg Kubraaaa28 yüksek yerlerde tut . Mesela kanepede oturuken önüne sehpa al oraya uzat ayağını. Benim öyle öyle indir ayak şişlikleri
Mge127 Tuzlu şeyler sakın yemeyin hamileligin son zamanlarında ve yürüyüş yapmayı ihmal etmeyin. Bunu dogumdan sonra da yapın. Hareketsizlik kötü bir şey ve pıhtılaşmaya neden olabilir Allah korusun .Ben yaşadığım için söylüyorum.
Mavilotta Mge127 merhaba. Ya ben yeni doğum yaptım salı günü. Doğumdan sonra bacağımda damar tıkanıklığı oldu. Pıhtılaşma ve iltihap. Sizde de olmuştu nasıl bir yol izlediniz ben çok korkuyorum 😔 Şuanda kan sulandırııcı iğne başladım antibiyotik kullanıyorum
Canipek7 Ezlem evet doktor normal görüyor şu an her şey yolunda inşallah son günlerde aksi bi durum olmadıkça
Zey3400 shinemuu evet sizin biraz erken başlamış sanki. Tuzlu yemeyin , bol su için, birde çok hareketsiz kalmayın en az yarım saat yürüyün. Oturunca ve uzanınca da ayaklarınızı yüksek bir yere koyun🙏🏻
EDEB34 2.ci gebelik 33 haftamıza yeni girdik sezaryen doğum oldu buda aynı ama iri bebek denildi tansiyon var şeker var nişan geldi. Dün Doğum başladı mı sizce agrılarımda var
EDEB34 Elim ayağım vücudum her yerim aşırı şişti düzenli yürüyüş düzenli beslenmeme rağmen kontroller aksatılmadı ama nedir bilmiyorum bide 33 hafta doğunca prematüre bebek olucak ne yapıcam bilemiyorum
Kamile71 MarilynSedef aynen ya bende öyleyim ellerim uyusuyo açık kapatamiyorum sislikten erkek eli gibi oldu damarlar fırladı falan
MiniAile Aşırı sisiyorum normalde 38 ayakkabı giyen ben hamilelikte 40 numara giyiyorum ilk hamileliğimde 54 le kalmıştım Doğuma 86 ile gittim suan 2. Hamileliğim 38. Haftadayiz 72 kiloyum 🧐😖🙂🙃
Busra-9 Kubraaaa28 tuzu sekeri kesin yemeginzi dikat edin yoksa erken dogum olur odemden gebelik zehirlenmesi cok.goruluyor bende yasadim.bu2.sinde dikat ediyorum 26 haftam oldu 5 kilo aldim
Senemolcay HappyMom 31+2 yim elim ayağım balon gibi😢 ellerimde uyuşuklukda var geceleri hiç uyutmuyor