Smyra- Cemrece iyi gitmesine çok sevindim🙂benimde 35 haftalık 5 günlük 2 kilo 60 gram biraz haftasından geri bugün hastaneye gittim erken doğumum olabilir tetikteyiz😑bunlar da artı tansiyonum çıkıyor inşallah sağ salim alırız rabbim tez zamanda kavuştursun bizi yavrularımıza işte tekrar tansiyon yükselirse suni sancıyls dogurtacaklarmiş
Cemrece Smyra- Icini ferah tut insallah saglikla gelsin 36.haftayada giriyosun kilosuda 2 bucuk uzeri gayet iyi insallah vaktinde gelir Rabbim kolaylik versin ❤
Bilge44 HappyMom Cuma günü sezaryen oldum. 37. Haftada başlamıştı şişlikler 1 hafta sürdü doğum oldu 38+0 da. Şimdi daha daha şiş 😥dikişleri unuttum resmen ayağımın acısından. Hocamızı aradık olabilir doğum sonrası da 15 sürebilir dedi bakalım hayırlısı ile geçer inşallah hepimizin😭🤲🏻
34_21_23 maviscik77 benimde ya. Seviniyordum 35 e kadar. Şuan 36+3 sabah kalkıyorum benim ayaklarım akşam bakıyorum yok benim değil bunlar diyorum 😂
Aysnn3705 27+6 dayım bnde ama çok şükür karnım dışında bi yerim şişmedi henüz ilerde ne olacak göreceğiz 😊
Anneyim23 38+4üm bir ayaklarıma bakıyorum bir kendime zaten panda oldum ayaklarım bnm değil gibi hele akşamları iğne batırsam havası söncek gibi okadar şiş 😂
Kayrabulutkaradag Hafta itibariyle benimde başladı şimdi çok feci balon balıği gibi dolanıyorum 😂😂 yürürken üstünde ki etler sallanıyor ayağımın 😂😂 bu arada doğum anında yüzük kesinlikle kabul edilmiyor ellerimin şişinden dolayı bugün kestirmek zorunda kaldım yüĞğümğ bilginiz olsun 👍
Canipek7 Cemrece aynı benimde 34 haftada öyleydi kilosu bugün gittim 3300 olmuş şu an her şey normal bakalım
birtriptanesi HappyMom Az önce eşime yakınıyordum ellerim ayaklarım şişti yüzüklerim olmuyor ayakkabılarım olmuyor diye. 37 den 39 a çıktı ayaklarım resmen.
EymenAli21 HappyMom çok hemde ayaklarım fena ayakta duramıyorum sürekli uzatarak oturuyorum hemen sisiyo sabahları ellerim sisiyo kapatamiyorum
55kubra 37 haftalığım bende davul gibi ayaklarım çok fena çok tuzlu da yemiyorum dikkat ediyorum ama şişiyo hep
Senembacak HappyMom HappyMom 34.haftadayım hiç şişmedim bol su ve yürüyüş yapıyorum sanırım onun etkisi ama bi kaç haftaya şişmem olası 😀
112Zeyno- Aslihandemirbas bende fmf hastasıyım aynı kaderi paylaşıyoruz 30 haftalık hamileyim ayaklarım ellerim şiş 😔
Miniikanne Kızlsr odeme onem verırn bu sıslıkler fena bendede var doktorum tuz tuketımını en aza ındır dedı yoksa bebektede odem sıslık cok oluyormus bızdede oluyo ve dogum zor oluyormus
Sznr-52 Miniikanne benimde doktorum dedi tuzlu çok yeme azalt dedi tavsiye ederim tuzludan uzak durun derim biraz