Ysmn61 Merhaba kızlar 31+2 deyim şuanda oğlum kafası dönmedi henüz oturur şekilde duruyor bu durum başına gelen oldumu acaba bebeğiniz bu haftalardan sonra döndümü yoksa dönmeyip sezeryan mı yapıldı ?
Eeliff_ Ysmn61 daha çok erken haftalardasınız YouTube da egzersizler vs var onları yaprsanız döner benimki de 30-32 arası dönmüştü çünkü
umyahsen Ysmn61 36+5im halaa dönmedi. Bnmki yan duruyor. Doktor 36a kadar dönebiliyola dedi nadirde olsa doğum anında bile dönüyorlar dedi. Ama bnmkinin dönüceni pek düşünmüyor doktorum.
Mom789 Ysmn61 34deyim hala dönmedi 36 daki kontrolde belli edecek doğum seklini galiba insallah döner
Ysmn61 Mom789 aynen bende 35 36 haftalıklen gidicem kontrole ozaman görcez bizde nasıl olucak diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😊
midekoruyucu Ysmn61 bende 32deyim canım içerde fırıl fırıl dönüyor 😅 bi başaşağı bi tam tersi 🙈 yer var daha döner durur merak etme 🤗 son hafta bile pozisyon alan varmış
Ysmn61 midekoruyucu benimkide fırıl fırıl ama tam dönmedi olduğu yerde sallanıo sadece 🤣🤣 dönesi yok memnun böyle heralde 😁😁
midekoruyucu Ysmn61 😂 keyifleri yerinde demekki 🤗 olsun daha erken kötü düşünmeyin dönerler Allahın izniyle 🤗
MerveKaya38 Ysmn61 iyiki dönmedi işte benimki dönmüş erken doğum riskim var bırak 35 den sonra dönsün riskli olup yatmaktansa yukarda olması daha iyi.
MerveKaya38 Ysmn61 İyi tabi canım hersy yasak yürümek filan ciğer geliştirici vuruldu her an gelebilir diyor bana yukari ciksin diye dua ediyorum simdi gelse kuveze girecek kilosu düşük 😓😔
Sirius0 Kimkibu hissettiniz mi dönüşü . Benim doktorum 32 den sonra dönerse çok canını yakar anlarsın demişti
Thutik Ysmn61 33 teyim hala makat geliş, 36 ya kadar dönebiliyormuş. Sonrasında biraz zorlanıyorlarmış 🤷♀️