minnakimmm Haticem01 6. Haftada başladı 27. Haftadayim ve hala ara ara oluyor 🥺 sanırım doğuma kadar devam edecek benimle 😒
Berivan_bayar65 Belacivciv bende tam 6 aya kadar cektim ben Maf olmuştum böyle vaya eridim ben hep kusardım gece gündüz demeden kusa kusa cok yorulurdum Allah herkese yardımcısı olsun anne olmak kolay deli tabi 🙏♥️
Didem_678 Haticem01 Emin ol canım bulanmasını da o halsizlıgıde ıstemezsın benım bıde uc ay kesıntısız bas agrım oldu
Berivan_bayar65 Belacivciv kişiden kişiye degişiyor benım hem ilkim bide ilk defa yaşıyordum şimdi 8 aylık 32 33 haftalık hamileyim ben Maf oldum ya yemek yiyemiyordum meyve sebze su bu kadar
Nurklc38 Haticem01 benimde bulanmıyordu bazen bulanıyor bazen hiç olmuyordu şimdi hiç yom mesela belirtilerim şükretmemiz lazım en iyisi böyle olmak😂
ikincim253 Haticem01 benimde 6+1 bulantım yok hergün dua ediyorum inşallah olmaz die ilk hamileliğim de baya çekmiştim çok kötü 😕
MDT Haticem01 8. Haftada başladı benim 20. Haftaya kadar tam gaz devam etti. 31. Haftadayım şimdi bazen bulanıyor. Bu sabah kustum mesela
Dilrubalida Haticem01 her ınsanın bunyesı cok farklı benım 6. Haftada basladı ve suan 21 haftalıgım hala devam edıyor ınanın cok zor bı surec… 🌸